Skip to main content

Hvordan plejer du dine hænder og negle?

Skrevet den

Hænderne afslører vores alder – derfor skal de plejes hele livet

Vi har sikkert allesammen hørt, at hænderne er det sted på kroppen, hvor ens alder aldrig kan skjules. Derfor skal vi passe godt på vores hænder og negle. De skal holdes velplejede og smidige gennem hele livet.

Håndsprit og masser af håndvask påvirker dine negle og hænder

Lige for tiden vasker vi vores hænder oftere og bruger meget mere håndsprit, end vi plejer, dine hænder har derfor ekstra brug for pleje, for at se sunde og velplejede ud.

Du får hér mine bedste råd til, hvordan du selv kan pleje dine hænder og negle.

Du kan købe flere af produkterne i WAW-BEAUTY – jeg sender dem gerne til dig.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi til en manicure eller shellac, så skal jeg sørge for, at dine hænder og negle kommer til at se velplejede ud.

Book tid til Manicure eller Shellac

1. Gammelt neglelak skal fjernes

Alt gammel neglelak skal fjernes.

Hvis du har almindeligt neglelak på, kan det kan være en god idé at finde en god neglelakfjerner der ikke udtørre neglene og som ikke beskadiger dine negle når lakken fjernes. Jeg kan anbefal CND’s OFFLY FAST MOISTURIZING REMOVER som indeholder:

Macadamianøddeolie: Sænker fordampning af acetonen under aftagningen og lader produktet trænge ned igennem SHELLAC® og blødgør for at sørge for en nemmere og hurtigere aftagning af produktet. Blødgør og fugter. Vitamin E: En antioxidant kendt for at neutralisere de frie radikaler og som mindsker ældning af huden. English Cucumber: Dejlig duft, der giver behandlingen en behagelig oplevelse.

Jeg kan anbefale CND’s OFFLY FAST MOISTURIZING REMOVER 99 KR.

Jeg kan anbefale CND OFFLY FAST REMOVER KIT,  det er et virkeligt godt sæt, som er speciel udviklet til at fjerne shellac. Du får neglelakfjerner, 20 remover pads, deres fantastiske CND Solar Olie og en rosenpind. Det er nemt at arbejde med- du skal pakke neglene ind, før du kan fjerne shellac – de vedlagte pads gør det meget nemt og hurtigt at fjerne shellac.

CND Shellac Offly Fast Remover Kit 139 kr. 

Bestil den hér www.wawbeauty.com

2. Så skal dine hænder have et håndbad

Det er en god ide, at blødgøre hård hud og neglebånd, lav derfor et luksus håndbad. Kom olie i vandet, som trænger ind i dine hænder og blødgøre dem, du vil meget hurtigt kunne se og mærke en forskel. CND har lavet fantastiske produkter til dit håndbad prøv CND Milk bath citrus eller CND Milk Bath Almond eller brug en anden nærende olie.  Følg anvisningen på pakkerne – typisk 10-15 minutter.

 

3. Det er blevet tid til en dejlig scrub

Du skal have fjernet de døde hudceller, derfor skal dine hænder have en scrub. Du kan også sagtens give dine underarme en god peeling, nu du er igang. Husk at bruge en scrub, der er velegnet til hænder. Hvis du ikke får fjernet de døde hudceller, har din håndcreme ikke den ønskede virkning. Og du kan forgæves smøre dine hænder, uden at de optager de nærende ingredienser og fugten fra din håndcreme.

Efter du har peelet dine hænder, skyld dem, du skal ikke bruge sæbe.

 

4.  Den ultimative pleje til dine hænder

Masken, vi kender den alle, hvor tit har den ikke reddet en meget træt frisure, et ansigt der trængte til et ekstra boost? Der findes de dejligste håndmasker, men du kan også bruge en af dine fugt ansigtsmasker- smør et tykt lag ansigts eller håndmaske på hænderne og tag et par bomuldshandsker på, så cremen kan få tid til at trænge ind i huden, (en god ide er at gøre det ved sengetid) uden at du fedter sengetøjet til- du kan virkelig mærke virkningen bagefter. Du kan også købe den som en handske.

Fugtgivende, plejende handske maske fra Karuna til 75 kr.

 

5. Så skal dine neglebånd fjernes

Dine hud er blød og varme, og der er let at skubbe dine neglebånd tilbage, de skal skubbes, så den lille halvmåne kommer til syne. Du kan enten bruge hjørnet af et håndklæde, eller en rosenpind/neglebåndsskubber.

Du kan også bruge en effektiv neglebåndsfjerner fra

CND Essentials Cuticle Eraser 119 kr

Det er en neglebåndsbehandling som blødgører, mikropeeler og fjerner tørre neglebånd. Huden omkring neglene bliver samtidig  blødgjort. Den indeholder AHA, om er en frugtsyre behandling, der plejer og fjerner døde hudceller.

6. Det er blevet tid til at file dine negle

Du skal bruge en god fil, så dine negle ikke flosser. Start med at fil udefra og ind mod midten – så undgår du at flosse neglen. Der mange gode neglefile, men jeg anbefaler en neglefil med et højt gritl 240/240.

Du kan med fordel afslutte denne behandling med at polere neglespidserne. Så får du “lukket” neglen igen , så vand og andet ikke kan trænge ind og svække dine negle.

7. Så skal der lægges en underlak

Neglelakken holder bedre og farven trænger ikke ned i dine negle og farver dem gule, hvis du bruger en underlak inden du påfører din neglelak. Du kan også blot vælge at beholde en klar lak på fingrene. Det giver et meget sundt og naturligt udseende.

 

8. Det er endelig blevet tid til neglelak

Det kan godt betale sig at bruge en god neglelak, fordi den ofte er lettere at lægge og holder længere. Man siger 3 strøg pr negl. Øvelse gør mester og for hver gang du lægger din neglelak bliver resultatet bedre og bedre.

 

9. Husk overlakken, så din neglelak tørrer hurtigere og holder bedre

Hvis du vil undgå ridser og skrammer i din neglelak, så skal du bruge en god overlak som har en særlig konsistens, som hjælper med holdbarhed og den ultimative glans og ikke nok med det, den tørre hurtigt.

 

10. Fugt og olie skal der til

Smør dine hænder ind i den fantastiske håndcreme fra Nuori, denne luksuriøse og velduftende håndcreme er helt unik. Den giver en foryngende behandling af hænderne og gendanner effektivt hudens fugtbalance og udglatter fine linjer. Denne håndcreme indeholder en effektiv antioxidantbeskyttelse, som modvirker ældringen af dine hænder.

Vital Nuori Håndcreme 249 kr

Dine neglebånd skal plejes med en god olie, jeg anbefaler dén fra CND Solar Oil, det er en intensiv negleplade- og neglebåndsbehandling, som indeholder bl.a. Jojoba-olie og E-Vitamin. Det er en prisbelønnet olie og du kan se et mærkbart resultat, det forstærker dine negle og neglebånd.

CND Solar Oil 89 kr

 

LÆG EN LAK

Kulørt neglelak er kronen på dit håndværk. Så smukke fingre skal ikke gemmes væk, men flashes vidt og bredt!