Skip to main content

Hvad hun ønsker – skal hun få….

Skrevet den

Få 10 fine julegave ideer hér

Mangler du gode Julegaver-ideer? Så kig med hér, jeg har nemlig fundet 10 Julegaver, som jeg selv bruger og vil blive utrolig glad for at modtage Juleaften.

Du kan købe gaverne her i WAW-Beauty webshoppen. Jeg pakker dem smukt ind for dig og sender dem. Så du har den perfekte gave og kan glæde hende, som du tænker på.

Pssst – du kan selvfølgelig også få inspiration hér og give dine gaveønsker videre, så sørger jeg for resten.

 

Få inspiration til gode Julegave-ideer hér….

 

Et Gavekort til selvforkælelse er en fantastisk gave at få.

Giv hende frit valg på alle hylder, imellem de dejligste behandlinger i min klinik WAW-BEAUTY eller alle de fantastiske produkter, der er at vælge imellem.  Jeg har fine gavekort, som bliver smukt pakket ind. Du vælger selv beløbet og hun får frit valg på alle hylder. Bedre kan det vist ikke gøres.

Det kan selvfølgelig sagtens kombineres med en gave, så hun får et gavekort til en behandling og et dejligt produkt.

Læs mere om vores behandlinger hér

Bestil gavekortet i WAW-Beauty webshop

 

Eksklusiv Sovemaske fra FanPalm til kun 299 kr. 

Jeg kan ikke undvære min fantastiske sovemaske, som jeg bruger hver aften.

Den bløde sovemaske fra Fan Palm er lavet af 100% mulberrysilke. Den føles blød imod huden. Silke tilpasser sig ansigtets temperatur, så den aldrig bliver for varm. Den hjælper til en afslappende søvn.

Den sidder komfortabelt med beklædte elastiske stropper.

Den ligger i en smuk æske. Der er flere forskellige smukke mønstre at vælge imellem.

Køb sovemasken i WAW-Beauty webshop

 

 

Zarkoparfume – en moderne duft af himmerige til 800 kr.

Jeg har selv 3 af disse skønne parfumer at vælge imellem derhjemme. Der er altid én af dem, som lige præcis rammer, det humør jeg er i.  Det er en unik parfume gave at modtage.

Der er mange forskellige dufte at vælge imellem. Det seneste skud på stammen er The Lawer, som faktisk er lavet til min mand Steen. Det er Zarko, som har udviklet parfumerne på hans eget laboratorium. De er 100% håndlavede i Danmark.

Parfumerne dufter anderledes alt efter hvem, der bærer dem. De er komponeret på selve vægten af moleculer og hvordan de påvirker hinanden kontra kulde, varme og specielt det miljø, man befinder sig i.

Køb Zarkoperfume i WAW-Beauty webshop

 

Skyn Berry Lip Fix fra Island til 95 kr.

Det er den perfekte 2 i en gave, jeg får smukke røde læber og samtidig får de den ultimative pleje, den ligger hele vinteren i min toilettaske.

Berry Lip Fix med Wintered Red Algae er en fløjsblød læbebehandling imod vinterens tørre læber.

Denne naturlige og veganske læbegloss fra Island indeholder en unik kombination af genoprettende plantepeptider, olier og ekstrakter.

Den indeholder ikker parabener, PEG’er, silikoner, duft eller farvestof og er 100% vegansk og har en lille komponent af islandsk isvand, måske er det dér, hele forskellen ligger.

Køb Skyn Berry Lip Fix i WAW-Beauty webshop

 

En fin hårbørste til tasken fra Fan Palm fra 299 kr. op til 499 kr.

Skinnende hår er noget vi allesammen ønsker, og Annette fra Fan Palm har udviklet en fantastisk børste, baseret på hendes mangeårige erfaring. Og udover det er en effektiv børste, så er designet også helt i top, der er mange forskellige størrelser og farver og fælles for dem alle er, at de kommer i smukke æsker, man bliver helt lykkelig, når man åbner en æske med en hårbørste fra Fan Palm.

Køb Fan Palm hårbørste i WAW-Beauty webshoppen

 

Nuoris SUPREME POLISHING TREATMENT til 399 kr.

Den er helt helt uundværlig hjemme hos mig. Og det er ikke tilfældigt, den er nemlig kåret som hudterapisternes produkt # 1.

 Ansigtet får øjeblikkeligt en glød og det kan alle bruge her om vinteren.

Den fjerner effektivt og forsigtigt urenheder, døde hudceller og booster huden øjeblikkeligt med meget nærende ingredienser. Den er nemt at anvende hjemme, ved at blande de to komponenter, Enzyme Complex og Powder Booster. Det bliver ikke sidste gang, du giver hende den gave.

Køb Nuoris Supreme Polishing Treatment i WAW-Beauty webshoppen

Elemental Herbology Ansigtsolie til 290 kr.

Er et anerkendt mærke indenfor anti-aging og er den perfekte julegave. Det er en beroligende ansigtsbehandlingsolie. Den er nøje sammensat af eksperter af  14 forskellige plante- og æteriske olier, som f.eks. kamille, rosendamask og hybenolie. Olien giver fugt til huden, den reducerer rødme og tør hud, som man ser meget hér om vinteren. Den er selvfølgelig også en fast ingrediens hjemme hos mig, som min hud ikke kan undvære.

Køb Herbology hudpleje produkterne i WAW-Beauty webshop

Læs mere om Herbology produkter hér

 

 

Nuoris lukus håndcreme til 249 kr.

Denne luksuriøst duftende håndcreme er helt unik. Det er den ideelle håndcreme, som giver en foryngende behandling af hænderne. Den Gendanner effektivt hudens fugtbalance og udglatter fine linjer. Vores hænder bliver udsat for ekstra meget håndvask og håndsprit, det slider på vores hænder og derfor er denne helt perfekt med en effektiv antioxidantbeskyttelse. Cremen har et et innovativt rør med en pumpe, som beskytter den. Det er den helt perfekte håndcreme at have med på farten. Behøver jeg at fortælle, at den selvfølgelig også ligger i min taske.

Køb Nuoris håndcreme hos WAW-Beauty webshop

 

Den fine clutch fra Fan Palm til 199 kr.

Fan Palm er blevet helt utroligt populært og det er der rigtig god grund til. Det er moderne, unikt design i lækre former og farver og jeg har et stort udvalg i butikken. Den lille clutch kan også bruges som makeup taske, den er lavet af det fineste velour. En dejlig luksus at få under juletræet.

Se produkterne fra Fan Palm i WAW-Beauty webshoppen

 

Nuori Kam i smuk læder-etui til 249 kr.

De nye kamme fra Nuori er ikke til at stå for, de er så fine. Vådt og filtret hår skal redes med en kam, fordi det slider ikke så meget på håret, som en børste. Efter denne kam er kommet fra Nuori, er den også blevet en fast følgesvend i min taske. Det sværeste er faktisk at vælge imellem de 4 finer farver Rosa, Beige, Sort og Blå. Det er ikke bare en kam, den kommer nemlig i et smuk læderetui i samme farve som kammen. Virkelig en smuk og brugbar gave at få.

Køb Nuori Kam på WAW-Beauty webshoppen

 

Vil du give en af gaverne eller have anden inspiration, så besøg WAW-Beauty webshoppen hér

 

Har du brug for hjælp?

Jeg hjælper dig gerne med at finde den helt rette gave. Du kan ringe eller sende mig en sms til mig  på Mobil: +45 2288 0883

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive til mig på  info@waw-beauty.com

 

Gaverne kan byttes

De kan selvfølgelig byttes efter jul – selvom jeg ikke tror, det bliver nødvendigt.