• VOKSBEHANDLING

  Voksbehandlinger fjerner hårene med roden, det betyder at behandlingen holder ca. 3-6 uger, inden hårene når deres fulde længde. Dog skal der tages højde for hårenes forskellige faser.

  Jeg anvender en mild og skånsom voks.

VOKSBEHANDLING

Voksbehandlinger fjerner hårene med roden, det betyder at behandlingen holder ca. 3-6 uger, inden hårene når deres fulde længde. Dog skal der tages højde for hårenes forskellige faser.

Jeg anvender en mild og skånsom voks.

Gode råd inden voksbehandling

Inden en voksbehandling skal du sikre dig, at hårene er mindst 2-5 mm, det er en god ide at peele huden på det område dagen før, du skal have vokset, da man fjerner de døde hudceller og huden bliver blødere og nemmere at vokse. Huden bør peeles 2-3 gange om ugen mellem hver voksbehandling for at opnå det bedste resultat.

Det er en god ide, at undgå solen dagen før og efter behandling, da solbrændt eller solskoldet hud er mere følsom og sart.

Waw Beauty voksbehandlinger

 • Voks armhule:
  175,-
 • Voks hel arm:
  350,-
 • Voks halv arm:
  225,-
 • Voks hele ben:
  450,-
 • Voks knæ ned:
  325,-
 • Voks bikini:
  250,-
 • Voks af overlæbe:
  135,-
 • Voks af hage:
  135,-
 • Voks af overlæbe/hage:
  250,-
 • Voks af kinder:
  200,-
 • Voks ryg:
  395,-

Hårfjerning på ryggen

Hvis du har uønsket hårvækst er det helt klart noget du skal komme og prøve. Det efterlader huden fri for hår, som gør at huden er mere synlig og mindre udsat for bakterier og lugt. Og det er ikke så smertefuld, som du tror.

Slip for uønsket hårvækst med en voksbehandling på Frederiksberg

Har du uønsket hårvækst, som du efterhånden er ved at være godt træt af? Er du irriteret over at skulle bruge oceaner af tid på at holde hårvæksten nede med barbering?

En voksbehandling er den ideelle løsning, når du vil have hårfri, silkeblød hud i længere tid. I klinikken på Frederiksberg tilbydes voksbehandlinger, hvor du kan få bugt med uønsket hårvækst. Skal du have hjælp med at få et glat, blødt og hårfrit resultat?

Book tid til din voksbehandling på Frederiksberg allerede nu.

Få et hårfrit resultat i klinikken på Frederiksberg

Man skal ikke lade sig stoppe af uønsket hårvækst. Waw-Beauty vil derfor hjælpe dig med et glat og silkeblødt resultat.

Når du får en voksbehandling i klinikken hos Waw-Beauty på Frederiksberg, bruger jeg de mest skånsomme vokspræparater for at opnå det bedste og mest holdbare resultat. Du vil derfor uden problemer kunne hoppe i bikinien, kjolen mv.

Få bugt med hårene i længere tid ad gangen

Det særlige ved en voksbehandling er, at du får et meget længerevarende resultat. Benytter du på nuværende tidspunkt en skraber til at få bugt med hårene, vil du blot skære hårene over.

Det betyder, at der ikke går lang tid, før du kan mærke den stikkende fornemmelse fra stubbe, der er ved at gro ud igen. Du kender sikkert situationen, hvor der nærmest ikke går mere end få dage, før din hud ikke længere er helt glat og fri for hår.

Vælger du en voksbehandling med Lycon, åbner du op for en helt ny verden. Med Lycon voksbehandlinger får du en skånsom voksbehandling, som adskiller sig fra andre vokstyper.

Forskellen ligger blandt andet i, at der påføres Lycon pre-waxing oil. Dette forhindrer voksen i at binde til huden. Pre-waxing oil beskytter huden, således den bliver intakt efter voksbehandling. Langt de fleste kan gå tre til seks uger imellem en voksbehandling.

 Du vil opleve, at hårene, der vokser ud, ikke er nær så grove i det som ved barbering. Hårene vil være langt finere og blødere ved en voksbehandling.

Drop de ugentlige barberinger, og brug tiden på noget, der er sjovere

En anden fordel, der er ved voksbehandling, er, at man sparer en masse tid. Er du en af dem, der bruger flere timer om ugen på at holde hårvæksten nede med skraberen i hånden, vil du pludselig få en masse fritid blot ved at skifte til voksbehandlinger.

Vælger du en voksbehandling i Waw-Beauty på Frederiksberg, får du tid til overs, som du kan bruge på noget, der er langt sjovere end at bruge skraberen.

Gode råd at følge før og efter en voksbehandling

Når du skal have en voksbehandling, skal hårene typisk være 2-5 millimeter lange. Ellers får voksen ikke ordentlig fat.  

Derudover kan det være en fordel at give det område på huden, hvor du skal have fjernet hår, en scrub inden. Det fjerner døde hudceller og gør din hud blødere. Det gør det nemmere at fjerne dine hår.

Derudover skal du undgå solen dagen inden, du skal have en voksbehandling i Waw-Beauty’s klinik på Frederiksberg. Din hud kan nemlig være følsom og sart, hvis den er blevet udsat for for meget sol.

Dagen efter behandlinger er det også en fordel at undgå solen. Det anbefales, du benytter en scrub 2-3 gange om ugen mellem hver voksbehandling. Det giver dig nemlig det bedste resultat, hvor huden fremstår blød og glat.

Skal jeg hjælpe dig med en voksbehandling på Frederiksberg?

Vil du have bugt med hårvæksten, er Waw-Beauty klar til at hjælpe med en voksbehandling på Frederiksberg. Du kan få foretaget voksbehandlinger på arme, ben, bikini, armhuler mv.

Bestil tid til voksbehandling på Frederiksberg her.


WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com