Skip to main content
 • NÆNSOMME og professionelle VOKSBEHANDLINGER hos waw beauty

VOKSBEHANDLING

Få en glat og silkeblød hud

Voksbehandling hos os er med naturlige ingredienser, og efterlader din hud glat og silkeblød i flere uger. Vi anvender en af verdens mest anerkendte, milde og skånsomme voks fra LYCON. som er i stand til skånsomt at fjerne hår helt ned til 1-2 mm. Huden bliver ikke rød og hævet efter behandlingen. 

Uanset hvilken voksbehandling du får, er det vigtigt for os, at du får en nænsom behandling i dejlige omgivelser.

Nedenfor kan du læse mere om voksbehandlinger og den voks, vi anvender. Kender du alt til vores voksbehandling, kan du bestille tid hér.

Voksbehandlinger:

 • Voks armhule:
  190 Kr.
 • Voks hele ben:
  485 Kr.
 • Voks knæ ned:
  270 Kr.
 • Voks bikini:
  270 Kr.
 • Voks af overlæbe:
  145 Kr.
 • Voks af hage:
  145 Kr.
 • Voks af overlæbe/hage:
  270 Kr.
 • Voks ryg:
  425 Kr.

Hvorfor bruge voks ?

En voksbehandling kan holde helt op til 6 uger, fordi hårene fjernes med rod. Når du vælger at barbere dig, skærer du blot hårene over og de vil derfor hurtigt vokse ud igen, som små stive hårstubbe, oftest vil behåringen også blive endnu værre.

Mange som barberer sig får røde knopper eller indgroede hår, så området efterfølgende bliver rødt og irriteret. Det undgår du, hvis du i stedet vælger en skånsom voksbehandling.

Vælger du at blive vokset hver 4.-6. uge, vil du opleve, at dine hår bliver mere bløde og fine og du vil med tiden få færre hår.

Du slipper for at fjerne hår og barbere dig i 4-6 uger efter voksbehandlingen.

Hvis du fortsætter med voksbehandlingerne, kan de ofte holde helt op til 8 uger.

GODE RÅD INDEN VOKSBEHANDLING

PEELING

Det er altid en god idé at peele din hud jævnligt, så du fjerner døde hudceller, sørg for at smøre området efterfølgende med olie eller en god creme, så forbliver din hud blød og lækker.

Peel din hud på dét område, du ønsker at få vokset 1-2 dage inden, det fjerner de døde hudceller og gør din hud blødere og nemmere at vokse.

HÅRLÆNGDE VED VOKSBEHANDLINGEN

Det er vigtigt, at du lader dine hår gro imellem dine voksbehandlinger, hårene bør være mindst 2-5 mm, for at voksen kan fænge og vi effektivt kan fjerne alle dine hår.

Voksbehandlingen giver et perfekt resultat, hvis du følger de hårlængder beskrevet ovenfor.

undgå solen

Det er en god idé, at undgå solen både dagen før og dagen efter voksbehandlingen, solen kan være hård ved vores hud og efterlade den mere følsom og sart.