Skip to main content

NUORI –  Revolutionerende hudpleje

NUORI Hudplejeserien bliver produceret af naturlige ingredienser.

NUORI hudplejeserien bliver produceret af naturlige ingredienser.

De aktive ingredienser som aminosyrer, naturlige vitaminer og essentielle fedtsyrer er effektive og friske. Det betyder, at din hud får det fulde udbytte af de aktive og friske ingredienser, fordi de ikke er blevet svækket af for lang holdbarhed og opbevaring.

De smukkeste asscesories fra NUORI

Jasmin som er skaberen af NUORI har ikke kun skabt effektive og friske hudplejeprodukter, hun har også designet nogle af de mest æstetiske asscesories i læder og smukke farver.

BOOK EN NUORI WAW BEAUTY ANSIGTSBEHANDLING

Jeg har sammen med NUORI sammensat 2 forskellige ansigtsbehandlinger. Behandlingen bliver tilpasset dig og jeg rådgiver om hvilke produkter, der passer til din hud. 

NUORI FRESH FACIAL GLOW

En forfriskende, antioxidantrig ansigtsbehandling, der retter sig mod trist og tør hud med fine linjer og en uensartet hudtone.

Hvert eneste trin tilfører huden naturlige næringsstoffer, vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter.

Resultatet er en genopbygget, forfrisket hud med fornyet energi og en smuk glød.

NUORI FIRMING & LIFTING FACIAL – NUORI SIGNATUR

NUORIs signatur-ansigtsbehandling er specifikt udviklet til at behandle hudens aldringstegn.

Vi begynder med en analyse af huden, som giver os mulighed for at anbefale et målrettet handlingsforløb i forhold til din huds specifikke behov.

Herefter tilføres huden NUORIs 100% naturlige og innovative formler, der er fremstillet med bio-aktiveret ingredienser, der øger hudens egne reparations- og forsvarsmekanismer.

Resultatet er en fast og strålende hud, som er fugtet i dybden.

Frisk hudpleje uden konserveringsmidler

Hele ideen om NUORI er baseret på at bibeholde de aktive virkningsstoffer så friske som muligt, det betyder, at brugen af konserveringsmidler er helt unødvendig.

Farvestoffer, dufte og andre kemikalier kan være normale i hudplejeprodukter med en lang holdbarhed, fordi cremerne skal bibeholde deres effekt, konsistens og duft i meget lang tid.

Det er helt unødvendig i NUORI hudpleje produkterne, fordi de produceres i små partier hver 10.- 12. uge.

HVORFOR ER DEr OVERHOVEDET ET PROBLEM MED HOLDBARHEDEN?

Der kom nye EU-regler for mærkning af hudpleje og kosmetik. Et af de nye krav var, at alle kosmetiske produkter skulle have en synlig udløbsdato. Men der var en undtagelse fra den regel:

Hvis et produkt har en mindste holdbarhed på mere end 2,5 år – altså 30 måneder, er det ikke nødvendigt at have en udløbsdato på produkterne. Så kan produkterne reelt set holde uendeligt.

Hvad betyder uendelig holdbarhed for produkterne?

Holdbarheden over 30 måneder blev meget hurtigt en industristandard for producenterne af kosmetik og hudplejeprodukter, fordi der er en stor efterspørgsel.

For at imødekomme denne efterspørgsel, producerer skønhedsbranchen store mængder af produkter med lang holdbarhed, så der altid er produkter på lager.

Det er paradoksalt, fordi det er netop dén produktionsform, der gør, at effektiviteten i produkterne mindskes og der skal konserveringsstoffer eller andre skadelige ingredienser i hudplejeprodukterne, med den lange holdbarhed.

Jasmin Bonnén skaberen af NUORI hudplejeserien

Jasmin har arbejdet med skønhedsprodukter igennem mange år. Hun begyndte grundigt at undersøge, hvad det betyder for forbrugerne, at hudplejeprodukter med lang udløbsdato ikke behøvede en mærkning.

Der er stor erfaring og viden i branchen, desværre også udfordringer som forbrugerne ikke kender til.

Det er dén viden, der startede NUORI – Jeg blev mere og mere overbevist om, at der var behov for et nyt hudplejealternativ på markedet uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

 

De aktive ingredienser skal være friske

De mest anvendte aktive ingredienser som naturlige vitaminer, aminosyrer og essentielle fedtsyrer, begynder at miste deres gavnlige egenskaber i løbet af få måneder efter blanding af hudplejeprodukterne på grund af oxidering.

Hvis et produkt skal have en lang holdbarhed, skal der bruges ​​syntetiske konserveringsmidler og andre tilsætningsstoffer, som er nødvendige for at bevare og stabilisere formlerne i produkterne over en længere periode.

Men de er ikke nødvendigvis sunde for forbrugerne, fordi produkterne indeholder konserveringsmidler.

Figth for Fresh – Kæmp for friskheden og netop det gør Nuori

Alle NUROI hudplejeprodukter blandes frisk i små portioner hver 10.-12. uge i deres laboratorium.

Kan du få dine produkter, med den produktionstid?

Der var mange, som advarede Jasmin om, at det ikke var muligt at skabe et mærke, hvor effektivitet, holdbarhed og friskhed går hånd i hånd.

Men fordi det er netop er friskheden, der gør, at produkterne er så virkningsfulde og effektive, ville Jasmin ikke gå på kompromis. Og det lykkedes.

NUORIS professionelle produktionslaboratorier står for produktionen af disse effektive og friske produkter, og efterspørgslen bliver ved med at stige.

NUORI forhandles nu med stor succes i mere end 20 lande.

NUORI HUDPLEJESERIEr ER 100% NATURLIGE

Produkterne er 100% naturlige, de er fri for parabener, mineralske olier, silikone, sulfater, konserveringsmidler, dufte, syntetiske farver, DEA, MEA, PEG og PPG.

2 datoer på NUORI EMBALLAGEn

For at være sikker på friskheden i NUORI Produkterne er der 2 datoer på emballagen:

START – USING BY: Er datoen for, hvornår du senest skal begynde at bruge produktet for at få mest glæde af de friske ingredienser.

EXPIRY DATE: Er datoen der minder dig om, at det er tid til at købe et nyt NUROI Produkt.

Den mest beskyttende emballage

Emballagen er vigtig for produkternes holdbarhed og hvad de udsættes for. NUORI bruger meget tid og penge på investering i den rigtige beskyttende emballage til deres hudplejeprodukter. Det betyder at produkternes eksponering for luft, lys, bakterier og skimmelsvamp før og under brug minimeres og produkterne derved bevarer deres effektive virkning.