• Få Smukke Negle med CND Shellac hos WAW Beauty

    Shellac fra CND er den professionelle lak der giver de smukke lakringer med høj glans, der holder i 14 + dage. Shellac er tynd og fleksibel som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglen, og modstår ridser og mærker i lakken.

Få Smukke Negle med CND Shellac hos WAW Beauty

Jeg har valgt kun at arbejde med CND Shellac, fordi det er det bedste produkt på markedet og en af de mest allergivenlige Shellakker. Det holder helt op til 3 uger på hænderne og 5 uger på fødderne.

Hos WAW Beauty skal alle behandlinger give dig en WAW-oplevelse, skønhed og velvære kommer både indefra og udefra. Derfor bliver du forkælet i dejlige omgivelser – en pause fra hverdagen også når du får lagt Shellac.

Nedenfor kan du læse alt om CND Shellac samt velplejede hænder og fødder, hvis du allerede kender til produktet og mine behandlinger, kan du bestille tid hér

Shellac Inkl. mini manicure eller pedicure .

Smukke glansfulde negle med shellac Inkl. mini manicure eller pedicure hvor du får ordnet neglebånd, formning af negle, lille håndmassage eller fodmassage og derefter nærende pleje og fugt til neglebånd og plade med olie.
60 min / 450,- hænder.
60 min / 550,- fødder

Tillæg på fjernelse af shellac 110,-

Få smukke negle med shellac på Frederiksberg

Er du ved at være træt af, hvordan dine negle ser ud? Eller bruger du alt for meget tid på almindelig neglelak, som alligevel ikke holder så længe, som ønsket? Shellac kan være det alternativ, du har brug for. Du får nemlig smukke negle, der kan holde i længere tid end traditionel neglelak.

Hos Waw-Beauty på Frederiksberg får du flotte negle med en shellac-behandling. Her sørger jeg får, at du får plejet dine negle og giver dem en flot finish med en shellac. Book tid til shellac på Frederikberg allerede nu.

Træt af traditionel neglelak, der kun er pæn i få dage?

Er du typen, der ikke kan gå uden for en dør uden at have neglelak på? I så fald bruger du sikkert rigtig meget tid på at påføre og fjerne neglelak. Den traditionelle neglelak er nemlig kendt for at have en begrænset holdbarhed.

Typisk mister du en lille flig af neglelakken på en finger eller får ridser eller mærker i lakken. Du kan selvfølgelig prøve at lappe det, men resultatet bliver ofte ikke så godt.

Det kan skabe en del irritation, når du har brugt en masse tid på at lægge neglelak i første omgang, og den så efterfølgende kun holder sig pæn i nogle dage.

Du kan dog undgå al denne irritation ved i stedet at vælge shellac til dine negle. Shellac minder om almindelig neglelak, men er langt stærkere, når det kommer til holdbarhed. Du undgår derfor kedelige ridser og mærker i lakken, da shellac efterlader en hård og robust overflade.

Når du får shellac hos Waw-Beauty på Frederiksberg, skal du derfor ikke længere bekymre dig om neglelak, der ikke holder sig pæn.

Pak de lukkede sko væk, og vis dine smukke negle i åbne sko

Vælger du ofte de lukkede sko frem for de åbne på grund af dine tånegle? Selvom du går med traditionel neglelak, bliver dine negle på tæerne udsat for en del.

Med shellac får du en stærk neglelak, som også holder sig pæn på dine tæer i lang tid. Selvom lakken bliver udsat for varme og belastning i dine sko, vil den stadig holde sig flot og fejlfri.

Hos Waw-Beauty på Frederiksberg kan du få smukke negle på fødderne, således du altid er klar til at hoppe i dine yndlingssandaler eller -stilletter.

Få flotte negle i længere tid med shellac på Frederiksberg

Når du vælger en shellac frem for traditionel neglelak, får du et stærkt resultat, der forbliver pæn i lang tid. Det vil typisk være mere end 14 dage.

Når du skal have fornyet din shellac, vil det ikke være på grund af, at den er blevet slidt eller skadet. Det vil i langt højere grad være en naturlig årsag – nemlig at dine negle er vokset.

Har du allerede shellac på dine negle, men skal du have den fornyet, er det selvfølgelig også noget, jeg hjælper med. Du kan tilkøbe fjernelse af shellac, hvor du efterfølgende får lagt en ny smuk shellac.

Der er et hav af smukke farver at vælge imellem. Om du altid vælger den samme, eller du ønsker at eksperimentere med farverne, er helt op til dig.

Slip for besværet, og forkæl dig selv med shellac på Frederiksberg

Vil du slippe for besværet, men i stedet overlade arbejdet til professionelle, der sikrer dig et smukt resultat hver gang? Hos Waw-Beauty er det netop, hvad du får. Når du får shellac i klinikken på Frederiksberg, kan du læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

Du får ikke bare påført shellac. Dine negle får også den nødvendige pleje og en fantastisk håndmassage forud for shellacen. Det sikrer dig et flottere og ikke mindst mere holdbart resultat.

Er du ude efter en ekstraplejende oplevelse, kan du med fordel kombinere en pedicure eller manicure med en shellac-behandling. Her kan du få plejet neglene i dybden og forkæle dig selv med afslapning og velvære. 

Vil du have de smukkeste negle, som du fortjener?

Vil du forkæle dine negle – enten på hænder eller fødder – med et holdbart og smukt resultat? Hos Waw-Beauty på Frederiksberg kan du få påført shellac, der giver dig smukke negle i den nuance, du foretrækker. I klinikken bliver du mødt af en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor du kan læne dig tilbage og nyde behandlingen.

Du vil gå fra klinikken med smukke negle, som du glædeligt kan vise frem. Vil du have smukke negle? Bestil tid online til shellac på Frederiksberg her


WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com