Skip to main content
 • Få Smukke Negle hos WAW Beauty

Få Smukke Negle med CND Shellac hos WAW Beauty

CND Shellac

Trænger dine negle til ekstra pleje, eller har du svært ved at få din neglelak til at holde så længe som ønsket?  Så kan CND Shellac være den perfekte løsning til dig. Shellac ser naturligt ud og den er ikke tykkere end almindelig neglelak, men har en langt smukkere glans og holdbarhed. 

Vi arbejder med CND Shellac, fordi det er det mest profesionelle og allergivenlige mærke. Derudover har CND en lang holdbarhed op til 3 uger på hænderne og 6 uger på fødderne. Den bliver ikke kradset eller slidt af, som almindelig neglelak, som regel skal der kun ny Shellac på, fordi dine negle vokser ud og man kan se udvoksningen. Skulle uheldet være ude, kan du altid få repareret en enkelt negl.

Gode råd til hvordan du selv plejer dine hænder. 

SHELLAC MED MINI MANICURE ELLER PEDICURE

Smukke glansfulde negle med Shellac inkl. mini manicure eller pedicure. Behandlingen indeholder trimning af neglebånd, klipning af negle efter ønskede længde, Shellac, lille hånd- eller fodmassage og afsluttes med håndcreme og oliebehandling.

Denne behandling kan også kombineres med en Luksus Manicure .

 • Hænder 60 min:
  520,-
 • Fødder 60 min:
  600,-
 • Tillæg ved fjernelse af Shellac:
  250,-
 • (i forbindelse med mani eller pedi):
  120,-

EN CND Shellac BEHANDLING hos WAW Beauty

En CND shellac behandling hos WAW beauty starter med dine negle får den nødvendige pleje og bliver filet til, så neglene får den form du ønsker. Det giver et mere holdbart resultat med velplejede negle og neglebånd.

Herefter påføres CND Shellac. Det unikke ved behandlingen er, at den tørrer i UV-lys og derfor er helt tør efter behandlingen.

Efter en dejlig hånd- eller fodmassage og CND Solair oil har du smukke og velplejede hænder og fødder og lakken er fuldstændig tør.