• Få Smukke Negle hos WAW Beauty

Få Smukke Negle med CND Shellac hos WAW Beauty

CND Shellac – det bedste produkt

Trænger dine negle til ekstra pleje, eller har du svært ved at få din neglelak til at holde så længe som ønsket?  Så kan CND Shellac være den perfekte løsning til dig. Shellac ser naturligt ud og den er ikke tykkere end almindelig neglelak, men har en langt smukkere glans og holdbarhed. 

Vi arbejder med CND Shellac, fordi det er det mest profesionelle og allergivenlige mærke. Derudover har CND en lang holdbarhed op til 3 uger på hænderne og 6 uger på fødderne. Den bliver ikke kradset eller slidt af, som almindelig neglelak, som regel skal der kun ny Shellac på, fordi dine negle vokser ud og man kan se udvoksningen. Skulle uheldet være ude, kan du altid få repareret en enkelt negl.

Gode råd til hvordan du selv plejer dine hænder. 

SHELLAC MED MINI MANICURE

Få lagt shellac og en dejlig mini manicure, vi bruger professionelle produkter, så dine negle bliver sunde og velplejede. Behandlingen indeholder trimning af neglebånd, klipning af negle efter ønskede længde, shellac, lille håndmassage og afsluttes med håndcreme og CND Solair oliebehandling.

60 min / 480 kr.

Tillæg ved fjernelse af shellac: 120 kr.

Denne behandling kan også kombineres med en Luksus Manicure .

SHELLAC MED MINI pedicure

Få lagt shellac og en dejligmini pedicure, jeg bruger professionelle produkter, så dine negle bliver sunde og velplejede. Behandlingen indeholder trimning af neglebånd, klipning af negle efter ønskede længde, shellac, lille fodmassage og afsluttes med håndcreme og CND Solair oliebehandling.

60 min / 590 kr.

Tillæg ved fjernelse af shellac: 120 kr.

Denne behandling kan også kombineres med en Luksus Pedicure .

EN CND Shellac BEHANDLING hos WAW Beauty

En CND shellac behandling hos WAW beauty starter med dine negle får den nødvendige pleje og bliver filet til, så neglene får den form du ønsker. Det giver et mere holdbart resultat med velplejede negle og neglebånd.

Herefter påføres CND Shellac. Det unikke ved behandlingen er, at den tørrer i UV-lys og derfor er helt tør efter behandlingen.

Efter en dejlig hånd- eller fodmassage og CND Solair oil har du smukke og velplejede hænder og fødder og lakken er fuldstændig tør.

Få en Luksus Manicure eller Pedicure sammen med Shellac

Du kan med fordel kombinere din Shellac behandling med en dejlig Luksus Manicure eller Pedicure f.eks. hver anden gang, du får en Shellac-behandling.

Læs mere om de to behandlinger hér

Få smukke gel polish negle

Du kan med fordel kombinere din Gel polish behandling med en dejlig Luksus Manicure eller Pedicure f.eks. hver anden gang, du får en gel polish -behandling.


WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com