Skip to main content

OM Skønhedsklinik WAW-BEAUTY på Frederiksberg

Eliza

Eliza har arbejdet som kosmetolog og hudterapeut siden 2014. Hun er uddannet på CIDESCO og har tidligere været spa-ekspert. Løbende har hun specialiseret sig gennem kurser i bl.a. CND, The Gelbottle og japansk lifting.
Interessen for hudpleje har været der lige så længe, hun husker. For Eliza er arbejdet ikke kun et job, men også en hobby. På den måde følges faglighed, grundighed og passion ad, når hun laver behandlinger.
Eliza gør en dyd ud af at skabe trygge og behagelige omgivelser for hver enkelt kunde. Ligesom du altid vil blive mødt med højt humør og professionalisme i klinikken. 
”Min vigtigste opgave er, at du som kunde føler dig afslappet og opnår de ønskede resultater. Hudpleje er både kompleks og enkelt på samme tid. Akkurat som livet. Med sunde og gode valg giver du dig selv de bedste forudsætninger.”

Stor og Bred erfaring indenfor beauty

Jeg har stor erfaring som Kosmetolog og har arbejdet indenfor Beauty-branchen i mange år. Jeg lægger stor vægt på faglighed og uddannelse, derfor sikrer jeg mig, at jeg er up-to date, så jeg hele tiden er i stand til hjælpe mine kunder med deres udfordringer og sikre, at de får de ønskede resultater. Jeg fører et bredt sortiment af produkter i min klinik, så jeg kan tilgodese alle mine kunder.

Skønhed kommer både indeFRA og udefra

Det er vigtigt for mig, at du får en WAW oplevelse, når du besøger mig på Frederiksberg. Jeg har derfor indrettet min klinik, i smukke farver, stilfuldt, hyggeligt og med professionelt udstyr. Du skal forkæles og lade op, derfor er der en rolig og omsorgsfuld atmosfære. Det er vigtigt, at du kan tage en pause fra din hektiske hverdag hos mig. Du får plejet både din krop og sjæl, når du får behandlinger i WAW Beauty, så jeg ved, at du går herfra med en WAW følelse i kroppen.

Sund hud hele livet

Jeg ved, hvilken stor forskel rigtig hudpleje og produkter kan gøre for mine kunder, uanset hvilken alder og hud man har. Og det gælder selvfølgelig både for kvinder og mænd. Jeg elsker at arbejde med huden, hjælpe mine kunder med deres udfordringer og se resultater. Bruger man de rigtige hudplejeprodukter, kan man have en sund hud hele livet. Derfor bruger jeg også flere forskellige produkter til mine behandlinger, så de passer netop til din hud.

Jeg vejleder om brugen af produkterne, for at give mine kunder en forståelse af vigtigheden af gode hudplejerutiner, så de kan opretholde en sund og smuk hud igennem hele livet. Produkterne kan købes hos mig i WAW Beauty .