OM Skønhedsklinik WAW-BEAUTY på Frederiksberg

Pernille Holm-Larsen

Bag WAW-BEAUTY står jeg Pernille Holm-Larsen. Jeg er uddannet som Lægeeksamineret Kosmetolog, Fysiurgisk Sportsmassør, Japansk Lifting behandler. Derudover har jeg taget certificeret CND™ SHELLAC® Negletekniker kursus og forskellige kurser indenfor skønhed, behandlinger og produkter. Jeg ønsker at være opdateret indenfor Beauty samt de nyeste og mest effektive behandlinger for mine kunder.

Stor og Bred erfaring indenfor beauty

Jeg har stor erfaring som Kosmetolog og har arbejdet indenfor Beauty-branchen i mange år. Jeg lægger stor vægt på faglighed og uddannelse, derfor sikrer jeg mig, at jeg er up-to date, så jeg hele tiden er i stand til hjælpe mine kunder med deres udfordringer og sikre, at de får de ønskede resultater. Jeg fører et bredt sortiment af produkter i min klinik, så jeg kan tilgodese alle mine kunder.

Har du spørgsmål til Beauty eller produkter, er du altid velkommen til at ringe eller  skrive til mig:

Ringe eller sms +45 2288 0883
Mail  info@waw-beauty.com 

Skønhed kommer både indeFRA og udefra

Det er vigtigt for mig, at du får en WAW oplevelse, når du besøger mig på Frederiksberg. Jeg har derfor indrettet min klinik, i smukke farver, stilfuldt, hyggeligt og med professionelt udstyr. Du skal forkæles og lade op, derfor er der en rolig og omsorgsfuld atmosfære. Det er vigtigt, at du kan tage en pause fra din hektiske hverdag hos mig. Du får plejet både din krop og sjæl, når du får behandlinger i WAW Beauty, så jeg ved, at du går herfra med en WAW følelse i kroppen.

Sund hud hele livet

Jeg ved, hvilken stor forskel rigtig hudpleje og produkter kan gøre for mine kunder, uanset hvilken alder og hud man har. Og det gælder selvfølgelig både for kvinder og mænd. Jeg elsker at arbejde med huden, hjælpe mine kunder med deres udfordringer og se resultater. Bruger man de rigtige hudplejeprodukter, kan man have en sund hud hele livet. Derfor bruger jeg også flere forskellige produkter til mine behandlinger, så de passer netop til din hud.

Jeg vejleder om brugen af produkterne, for at give mine kunder en forståelse af vigtigheden af gode hudplejerutiner, så de kan opretholde en sund og smuk hud igennem hele livet. Produkterne kan købes hos mig i WAW Beauty . 

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid

Du kan bestille en tid online i bookingsystemet Bestil online tid
Du kan bestille en tid på telefon M: +45 2288 0883 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Ring eller SMS : +45 2288 0883
Mail info@waw-beauty.com


WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com