Om WAW-Beauty

Bag WAW-BEAUTY står jeg, Pernille Holm-Larsen. Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog, fysiurgisk sportsmassør, og i japansk lifting. Derudover har jeg taget diverse kurser indenfor produkter, skønhed og behandlinger, for altid at være opdateret i de nyeste og mest effektive behandlinger. Jeg lægger stor vægt på faglighed i en god, rolig og personlig atmosfære, hvor kunden er i fokus og har mulighed for at slappe helt af og bare nyde. Jeg elsker at arbejde med huden, hjælpe mine kunder med deres udfordringer og se resultater. Jeg vejleder om produkter for at give mine kunder en forståelse for vigtigheden af gode hudplejerutiner, for at kunne opretholde en sund og smuk hud igennem livet.  Jeg har arbejdet i skønhedsbranchen i mange år, og har efter utallige opfordringer, nu besluttet at blive selvstændig med egen klinik, som ligger på H.C. Ørstedsvej 11a  i nogle skønne lokaler.

WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com