Skip to main content

Forlle’d EN UNIK HUDPLEJESERIE MED STOR ANTI AGE EFFEKT

Forlle’d en luksus hudplejeserie fra Japan.

FORLLE’D EN UNIK HUDPLEJESERIE MED STOR ANTI AGE EFFEKT

Forlle’d en luksus hudplejeserie fra Japan.

Forlle’d en unik og virkningsfuld hudplejeserie

Den japanske hudplejeserie fra Forlle’D har en helt unik og virkningsfuld anti age effekt.

Prøv en Forlle’d ansigtsbehandling

Vi skræddersyer en behandling med Forlle’d ansigtsprodukter, så du får lige netop de hudplejeprodukter, du har behov for. Du vil med det samme kunne se virkningen af denne unikke ansigtsbehandling.

Du kan bestille din ansigtsbehandling her

FORLLE’D NOBELPRISTAGEREN INDEN FOR LUXERY ANTI-AGING

I dag går nano-teknologi og den nyeste produktudvikling indenfor anti-aging hudpleje hånd i hånd. Forlle’d er Japansk lifting indenfor højteknologisk hudpleje, som med sin unikke teknologi og sammensætning gør, at den trænger dybere ned i huden med sine helt unikke og virkningsfulde stoffer og virker indefra og ud.

Hvordan hænger Nobelprisen og anti-aging sammen?

Nobelpristageren og japaneren Koichi Tanaka vandt nobelprisen i 2002 sammen med 2 andre, for deres udvikling af metoder til identifikation og strukturanalyser af biologiske makromolekyler. Denne teknologi danner basis for en nu patenteret fremstillingsproces af Forlle’d. Deres højteknologiske laboratorium anvender lavmolekylære stoffer, som har resulteret i globalt patenterede komplekser af hyaluronsyre, som er fra 600 til 4.000 gange mindre end almindelige molekyler.

Unik sikkerhed for forbrugerne

Forlle’d produceres på Japanske højteknologiske farmaceutiske fabrikker, de benytter kun de mest virksomme  ingredienser. Den høje teknologi sikrer ikke kun en unik virkning men også en unik sikkerhed for forbrugerne, fordi Forlle’d kun er baseret på naturlige ingredienser. Indholdet er målrettet en lokal virkning på hudens væv og trænger dermed ikke ind i kroppens systemiske kredsløb. 

Effekten af Forlle’d sker indefra

Den lavmolekylære hyaloronsyre er kun på 15 op til 50 nanometer, det betyder, at cremen er i stand til at trænge hurtigere og endnu dybere ned i din hud, dermed kommer effekten af produkterne indefra de underliggende lag i huden.

Forlle’d rehydrerer samt forynger din hud og skaber et hurtigt, synligt resultat. Denne teknologi har en unik anti-aging effekt for din hud.

lavmolekylært indhold gør  forell’d så effektiv

1. Konventionel hyaluronsyre (3.000 til 20.000 nanometer)

2. Stratum Comeum

3. Barrierezone

4. Hyalogi hyaluronsyre med lav molekylvægt 5 nanometer

5. Epidermale intercellulære rum (15 til 50 nanometer)

Forlle’d indeholder essentielle mineraler

De ioniserede essentielle mineraler fremskynder en healingproces af huden og gør, at du opretholder mineralbalancen, som er så vigtig for din hud.

Forlle’d er en uovertruffen kombination af nanoteknologi og anti-aging hudpleje.