Skip to main content
 • Ansigtsbehandlinger

ansigtsbehandlinger

Vi tilpasser ansigtsbehandlingerne efter din huds udfordringer, det giver os en frihed til at bruge præcis de produkter din hud har brug for. En ansigtsbehandling hjælper med, at opretholde huden sund og i balance, og det er en dejlig måde at koble af fra en stressede hverdag. Det er en god investering at passe på huden, da den bliver udsat for meget i løbet af dagen og gennem livet. En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge.) er værdifuld for din hud.

WAW BEAUTY mini ansigtsbehandling

Den, du tager, når du har brug til et hurtigt afbræk fra hverdagen. Afrensning af ansigt, peeling, massage og maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

Tillægsbehandling af rygmassage 300 kr 

Pris: 500,- / 30 min

WAW BEAUTY almindelig ansigtsbehandling

En times selvforkælelse, hvor der er fokus på manglende glød, fugt eller anti-age. Afrensning af ansigt, peeling (damp), dybderens, massage af ansigt og plejende maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud. Pris: 

Tillægsbehandling af rygmassage 300 kr 

850,- / 60 min

WAW BEAUTY spa ansigtsbehandling

Har du brug for ren selvforkælelse, så er denne behandling det rette valg for dig. Massage of ryg, afrensning af ansigt, hals og dekolletage, peeling, (damp), dybdernes, massage af ansigt, nakke, skuldre, arme og fødder. Hovedbundsmassage, maske, halsmaske og øjenmaske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

Pris: 1300,- / 100 min

WAW BEAUTY teenage ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling er målrettet til teenagere op til 19 år. Afrensning, hudanalyse, peeling (damp), dybderens og maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

Pris: 600,- / 50 min

Nuori fresh glow ansigtsbehandling

Forfriskende ansigtsbehandling med Nuori 100 % naturlige produkter. En behandling, der retter sig mod trist og træt hud med fine linjer og en uensartet hudtone. Resultatet er en genopbyggende, forfriskende og sund hud med smuk glød. Afrensning af ansigt, peeling (damp), dybderens, massage af ansigt og plejende maske.

Pris: 795,- / 60 min

Japansk lifting

En japansk lifting ansigtsbehandling er et helt fantastisk, naturligt og afslappende ansigtsløft, hvor ansigtet bliver gennemarbejdet, så blodcirkulationen øges. Under og efter behandlingen får din hud den smukkeste glød, og dine spændte ansigtsmuskler giver slip og får ansigtet til at se friskt og afslappet ud.

Aromaterapi, afrensning, peeling, hovedbundsmassage, lymfedrænage (u. olie), afbalancering (u. olie), organzone ansigtsmassage, lifting massage, fugtmaske, Himalaya saltstenmassage, afsluttende plejeprodukter tilpasset tin hud.

(Fod- og håndmassage kun ved 90 min) Priser:
850,- / 60 min
1200,- / 90 min

Tillægsbehandlinger til ansigtsbehandlinger

Du kan med fordel supplere dine ansigtsbehandlinger med farve og retning af vipper og bryn.

Du booker den ekstra tid i online bookningen, når du booker din ansigtsbehandling.

Farve og retning af vipper og bryn:

 • Farvning og retning af vipper og bryn :
  325 kr.
 • Farvning og retning af bryn:
  215 kr.
 • Farvning af vipper eller bryn:
  175 kr.
 • Retning af bryn:
  175 kr.
 • Dybderens:
  150 kr.
 • Rygmassage:
  325 kr.

Tillægsbehandlinger kan kun bookes i forbindelse med ansigtsbehandlinger

Special ansigtsMaske

Trænger din hud til et ekstra boost, har du mulighed for at tilkøbe en specialmaske til den ansigtsbehandling, som du har valgt.

Vi har flere forskellige ansigtsmasker og kan derfor rådgive dig om, hvilken maske, der giver dig det resultat, som vil være optimalt for din behandling og hud.

 • Speciel Ansigtsmaske:
  200 kr.