• ANSIGTSBEHANDLINGER

  Jeg skræddersyer ansigtsbehandlingerne efter din huds udfordringer, det giver mig en frihed til at bruge præcis de produkter din hud har brug for.

  En ansigtsbehandling hjælper med, at opretholde huden sund og i balance, og det er en dejlig måde at koble af fra en stressede hverdag. Det er en god investering at passe på huden, da den bliver udsat for meget i løbet af dagen og gennem livet.

  En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge.) er værdigfuld for din hud.

ANSIGTSBEHANDLINGER

Jeg skræddersyer ansigtsbehandlingerne efter din huds udfordringer, det giver mig en frihed til at bruge præcis de produkter din hud har brug for. En ansigtsbehandling hjælper med, at opretholde huden sund og i balance, og det er en dejlig måde at koble af fra en stressede hverdag. Det er en god investering at passe på huden, da den bliver udsat for meget i løbet af dagen og gennem livet. En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge.) er værdigfuld for din hud.

Mini ansigtsbehandling

Den du tager når du trænger til et hurtigt afbræk fra hverdagen. Afrensning af ansigt, peeling, lille massage og maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
30 min / 450,-

Alm. Ansigtsbehandling

En times selvforkælelse, hvor der er fokus på manglende glød, fugt eller anti-age. Afrensning af ansigt og hals, peeling, (damp) dybderens (hvis nødvendig) massage af ansigt, plejende maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
60 min / 650,-

Lux. Ansigtsbehandling

Er linjer og rynker din største bekymring eller har du bare brug for ren selvforkælelse, så er Lux ansigtsbehandling det rette valg for dig. Dobbelt afrensning af ansigt og hals, peeling, (damp) dybderens (hvis nødvendig) Ekstra massage af ansigt, nakke og skulder, hovedbundmassage, maske, hals maske, øjenmaske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
90 min / 995,-

De-Lux. Ansigtsbehandling

Her vil du svæve på en lille sky, når du forlader klinikken. Din nakke, skulder og hovedbund vil få en afstressende massage, så du kommer helt ned i gear. Derudover vil der være fokus på manglende glød, fugt eller anti-age. Afstressende rygmassage. Dobbelt afrensning af ansigt og hals, ret bryn, peeling, (damp) Dybderens (hvis nødvendig) Ekstra massage af ansigt, nakke, skulder, og hovedbundmassage, maske, halsmaske og øjenmaske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
120 min / 1295,-

Teenage ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling er målrettet til teenagere op til 19 år Afrensning, hudanalyse, rens, damp, dybderens, Maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
45 min / 495,-


Tillægspriser til ansigtsbehandlinger

 • Farvning af bryn/vipper og ret:
  175,-
 • Farvning og ret bryn:
  125,-
 • Farvning af vipper el. bryn:
  95,-
 • Retning af bryn:
  95,-
Der er mulighed for at tilkøbe Speciel masker, der gavner lige præcis det resultat du ønsker at opnå.  / 200,-


Nyd en ansigtsbehandling på Frederiksberg

Føler du dig udkørt og stresset? Reagerer din hud i ansigtet ikke, som du lige ønsker? En ansigtsbehandling kan i det tilfælde gøre underværker.

Du kan få en skræddersyet ansigtsbehandling på Frederiksberg, hvor det er din hud, der er i fokus. Du bliver derfor forkælet og kan gå fra klinikken med en fornyet energi og med en strålende hud.

Book din ansigtsbehandling allerede nu.

Få gløden tilbage i ansigtet med en skræddersyet ansigtsbehandling

Vores ansigter er vidt forskellige, når det kommer til vores udseende. Det er dog ikke kun vores træk, der er forskellige. Også huden kan have vidt forskellige karakteristika. Du kan for eksempel have en af følgende hudtyper:

 • Fedtet hud
 • Tør hud
 • Sensitiv hud
 • Uren hud
 • Normal hud
 • Moden hud
 • Kombineret hud.

Kendetegnet for de forskellige hudtyper er, at de kræver særlige produkter og en behandling, der netop er tilpasset hudens kendetegn. Det sikrer nemlig, at din hud reagerer på den ønskede måde, og du netop får en velplejet hud i ansigtet.

Når du får en ansigtsbehandling i klinikken på Frederiksberg, sammensættes der en skræddersyet behandling – specielt til din hud. Det betyder, at der tages udgangspunkt i din hudtype, og at der benyttes produkter, der giver din hud alle de gode ting, den har brug for.

Pas godt på din hud med en ansigtsbehandling

Der er flere grunde til at passe særligt godt på din hud i ansigtet og give den ekstra pleje. Den bliver nemlig udsat for lidt af hvert.

Skiftende vejrforhold kan for eksempel være med til at påvirke din hud. Har du ekstra travlt på job eller med andet, kan det også sætte sine spor i huden. Det kan eksempelvis give stresset og uren hud.

Der er derfor mange faktorer i vores dagligdag, der kan gå ind og påvirke huden. Kort sagt gør det, at du mister gnisten i din hud, og du kan opleve kedelige forandringer, som du måske ønsker at få gjort noget ved.

Vil du passe ekstra godt på din hud, er en ansigtsbehandling en effektiv måde at friske huden op igen. En ansigtsbehandling går nemlig ind og reparer de skader, din hud er blevet udsat for, og giver den dybdegående pleje.

Undgå skader med en forebyggende ansigtsbehandling på Frederiksberg

Selvom du kan reparere skader, din hud er blevet udsat for, er det ikke det eneste tidspunkt, en ansigtsbehandling er god for din hud. En ansigtsbehandling kan også fungere som en forebyggende indsats, der holder din hud velplejet.

På den måde undgår du at nå til det punkt, hvor din hud er blevet udsat for tør hud, urenheder eller lignende. Du vil i stedet minimere forekomsten af urenheder og skader fra vind og vejr mv.   

Få en afslappende oplevelse

En ansigtsbehandling er også en rigtig god måde at stresse af på og komme helt ned i gear. Du får nemlig lov til at slappe af, mens din hud bliver forkælet.

Under en ansigtsbehandling kan du læne dig tilbage, imens din hud bliver masseret og plejet i dybden. Du kommer derfor helt ned i tempo, samtidig med at du får plejet din hud. Har du brug for en mental pause, kan en ansigtsbehandling på Frederiksberg derfor være det, du har brug for.

Vælg den ansigtsbehandling, der passer perfekt til dig

Skal du have en ansigtsbehandling hos Waw-Beauty på Frederiksberg, har du flere valgmuligheder. Du finder nemlig ansigtsbehandlinger, der er særligt tilpasset forskellige hudtyper og behov.  

Du kan vælge imellem:

 • Mini-ansigtsbehandling
 • Almindelig ansigtsbehandling
 • -ansigtsbehandling
 • De-lux.-ansigtsbehandling
 • Teenage-ansigtsbehandling.

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du mere end velkommen til at ringe ind til klinikken. Så hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der er den optimale ansigtsbehandling for dig.

Forkæl dig selv og din hud med en ansigtsbehandling på Frederiksberg

Vil du gøre noget godt både for dig selv og for din hud, er en ansigtsbehandling hos Waw-Beauty på Frederiksberg det rette for dig.

Jeg sørger for, at du kan slappe helt af i behagelige omgivelser. Derudover får du en skræddersyet behandling med kvalitetsprodukter, der plejer i dybden og giver tydelige resultater. Du vil derfor kunne mærke og se forskel allerede efter første behandling.  

Er du klar til at booke din ansigtsbehandling hos Waw-Beauty på Frederiksberg? Book online allerede nu.

WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com