• ANSIGTSBEHANDLINGER

  Jeg skræddersyer ansigtsbehandlingerne efter din huds udfordringer, det giver mig en frihed til at bruge præcis de produkter din hud har brug for.

  En ansigtsbehandling hjælper med, at opretholde huden sund og i balance, og det er en dejlig måde at koble af fra en stressede hverdag. Det er en god investering at passe på huden, da den bliver udsat for meget i løbet af dagen og gennem livet.

  En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge.) er værdigfuld for din hud.

ANSIGTSBEHANDLINGER

Jeg skræddersyer ansigtsbehandlingerne efter din huds udfordringer, det giver mig en frihed til at bruge præcis de produkter din hud har brug for. En ansigtsbehandling hjælper med, at opretholde huden sund og i balance, og det er en dejlig måde at koble af fra en stressede hverdag. Det er en god investering at passe på huden, da den bliver udsat for meget i løbet af dagen og gennem livet. En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge.) er værdigfuld for din hud.

Mini ansigtsbehandling

Den du tager når du trænger til et hurtigt afbræk fra hverdagen. Afrensning af ansigt, peeling, lille massage og maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
30 min / 450,-

Alm. Ansigtsbehandling

En times selvforkælelse, hvor der er fokus på manglende glød, fugt eller anti-age. Afrensning af ansigt og hals, peeling, (damp) dybderens (hvis nødvendig) massage af ansigt, plejende maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
60 min / 650,-

Lux. Ansigtsbehandling

Er linjer og rynker din største bekymring eller har du bare brug for ren selvforkælelse, så er Lux ansigtsbehandling det rette valg for dig. Dobbelt afrensning af ansigt og hals, peeling, (damp) dybderens (hvis nødvendig) Ekstra massage af ansigt, nakke og skulder, hovedbundmassage, maske, hals maske, øjenmaske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
90 min / 995,-

De-Lux. Ansigtsbehandling

Her vil du svæve på en lille sky, når du forlader klinikken. Din nakke, skulder og hovedbund vil få en afstressende massage, så du kommer helt ned i gear. Derudover vil der være fokus på manglende glød, fugt eller anti-age. Afstressende rygmassage. Dobbelt afrensning af ansigt og hals, ret bryn, peeling, (damp) Dybderens (hvis nødvendig) Ekstra massage af ansigt, nakke, skulder, og hovedbundmassage, maske, halsmaske og øjenmaske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
120 min / 1295,-

Teenage ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling er målrettet til teenagere op til 19 år Afrensning, hudanalyse, rens, damp, dybderens, Maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.
45 min / 495,-


Tillægspriser til ansigtsbehandlinger

 • Farvning af bryn/vipper og ret:
  175,-
 • Farvning og ret bryn:
  125,-
 • Farvning af vipper el. bryn:
  95,-
 • Retning af bryn:
  95,-
Der er mulighed for at tilkøbe Speciel masker, der gavner lige præcis det resultat du ønsker at opnå.  / 200,-

WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com