• FANTASTISKE OG PROFESSIONELLE ANSIGTSBEHANDLINGER HOS WAW BEAUTY

  Jeg er ekspert i ansigtsbehandlinger og hudpleje, derfor rådgiver jeg dagligt min kunder om, hvilken hudpleje og hudplejeprodukter, der passer til netop deres hud.

  Jeg skræddersyr ansigtsbehandlingerne, så de passer netop til din hud, alle kan få en velplejet og smuk hud. Derfor får du en ansigtsbehandling, som passer netop til dig og din hud.

  Du kan læse mere om mine ansigtsbehandlinger nedenfor eller booke en tid her.

ANSIGTSBEHANDLINGER

Jeg skræddersyer ansigtsbehandlingerne efter din huds udfordringer, det giver mig en frihed til at bruge præcis de produkter din hud har brug for. En ansigtsbehandling hjælper med, at opretholde huden sund og i balance, og det er en dejlig måde at koble af fra en stressede hverdag. Det er en god investering at passe på huden, da den bliver udsat for meget i løbet af dagen og gennem livet. En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge.) er værdigfuld for din hud.

MINI BOOST ANSIGTSBEHANDLING

Det er behandlingen, du tager, når din hud trænger til et hurtigt boost og pleje. Den er fantastisk, hvis du skal til fest, har travlt og trænger til en pause eller ikke har fået renset din hud omhyggelig i et stykke tid.

Behandling:

Afrensning af ansigt, peeling, lille massage og maske.
Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

30 min / 450 kr.

RENSENDE, DYBDEGÅENDE OG PLEJENDE ANSIGTSBEHANDLING

Det er behandlingen, du tager, når din hud trænger til en dybdegående pleje. Jeg kan anbefale denne, uanset hvilket behov din hud har, da jeg skræddersyr behandlingen efter din hud. Det er også en god behandling at vælge, hvis du ønsker et længere behandlingsforløb for specielle udfordringer med din hud. En times selvforkælelse, hvor der er fokus på glød, fugt eller anti-age.

Behandling:

Afrensning af ansigt og hals, peeling, (damp) dybderens (hvis nødvendig), massage af ansigt, plejende maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

60 min / 650 kr.

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING MED MASSAGE AF NAKKE, SKULDRE OG HOVEDBUND

Det er behandlingen, som jeg anbefaler, hvis du har behov for ekstra selvforkælelse og dybdegående pleje af din hud samt nakke, skuldre og hovedbund. Er du stresset, øm eller trænger du til komme væk fra en hektisk hverdag, så er denne behandling helt fantastisk for dig. Jeg tilpasser ansigtsbehandlingen til netop dine behov og sørger for, at lette dine spændinger i ansigt, nakke og skuldre.

Behandlingen:

Ekstra dybdegående afrensning af ansigt og hals, peeling, (damp) dybderens (hvis nødvendig). Dybdegående professionel massage af ansigt, nakke og skuldre og hovedbund. Ansigtsmaske, halsmaske, og øjenmaske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

90 min / 995 Kr.

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING MED MASSAGE AF HOVEDBUND, NAKKE, SKULDRE OG RYG

Dette er den perfekte og optimale kombination af ansigtsbehandling og massage. Da jeg er uddannet i begge behandlingsformer, er denne kombination intet mindre end fantastisk, hvis du stresset, øm af spændinger, eller hele dit system trænger til et ordentlig sundheds-boost. Det er behandlingen, som jeg anbefaler, hvis du har behov for en grundig og professionel ansigtsbehandling og dybdegående afstressende massage af din hovedbund, nakke, skuldre og ryg. Din hud få en fantastisk glød og dine mange spændinger vil lette. Denne behandling bliver du afhængig af, når du har prøvet den. Jeg tilpasser ansigtsbehandlingen til netop dine behov og sørger for, at din krop bliver fri for spændinger.

Behandlingen:

Afstressende og professionel rygmassage. Ekstra dybdegående afrensning af ansigt og hals, ret bryn, peeling, (damp) Dybderens (hvis nødvendig). Dybdegående professionel massage af ansigt, nakke, skuldre og hovedbund, Ansigtsmaske, halsmaske og øjenmaske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

120 min / 1.295 kr.

TEENAGE ANSIGTSBEHANDLING OP TIL 19 ÅR

Har din teenager udfordringer med sin hud, så er er denne ansigts-behandling målrettet den yngre problemfyldte hud. Denne behandling vil mindske irritation af den stressede hormonfyldte hud. Afrensning, rens, damp, dybderens og maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

45 min / 495,-

Tillægspriser til ansigtsbehandlinger

Du kan med fordel supplere dine ansigtsbehandlinger med farve og retning af bryn. Du booker den ekstra tid i online bookningen, når du booker din ansigtsbehandling.

 • Farvning og retning af bryn og vipper: :
  175,-
 • Farvning og retning bryn::
  125,-
 • Farvning af vipper eller bryn::
  95,-
 • Retning af bryn::
  95,-
Der er mulighed for at tilkøbe Speciel masker, der gavner lige præcis det resultat du ønsker at opnå.  / 200,-

Special Masker

Nogle gange trænger huden til et ekstra boost, du har der derfor mulighed for at tilkøbe en specialmaske til den behandling, du har valgt.

Jeg har specialiseret mig i forskellige masker, jeg kan derfor rådgive dig om, hvilken maske, der netop giver dig det resultat, der vil være optimalt for din behandling og hud.

200 kr.

Du skal have det rigtige resultat

Jeg starter altid en ansigtsbehandling med en analyse af din hud, derfor skal du ikke være bange for, om du har valgt den rigtige ansigtsbehandling. Jeg vejleder dig og ved lige præcis, hvad din hud har brug for, så du får de resultater, du ønsker.

Har du nogle specielle udfordringer med din hud?

Jeg ser dagligt gode resultater af en omhyggelig hudpleje på de kunder, som kommer i klinikken, det er vigtigt med god hudpleje, og det er aldrig for sent.  Du kan have en hud, som trænger til et boost, er blevet grå eller mangler glød, en sart og sensitiv hud, acne, problemhud, have behov for en Anti-Age behandling eller blot have behov for en velvære behandling. Uanset hvilken ansigtsbehandling du vælger, lover jeg dig en professionel WAW-oplevelse, hvor du bliver forkælet i en dejlig og rolig atmosfære, du får en pause fra en hektisk hverdag og opnår samtidig fantastiske resultater for din ansigtshud.

VÆLG DEN ANSIGTSBEHANDLING, DER PASSER TIL DIG

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig. Så hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der er den optimale ansigtsbehandling for dig.

Telefon : +45 2288 0883 
Mail:  info@waw-beauty.com

Hvor tit har din hud brug for en ansigtsbehandling?

Der kan være forskellige intervaller alt efter hvilke resultater, du gerne vil opnå med ansigtsbehandlingerne, men en regelmæssig ansigtsbehandling ca. hver 6. – 8. uge vil sørge for, at behandlingen holder din hud vedlige. Jeg sørger selvfølgelig for, at vi sammen lægger en god plan for dine ansigtsbehandlinger.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til blot at komme forbi, når du føler for at få en WAW-oplevelse.

FÅ GLØDEN og vitaliteten TILBAGE MED EN SKRÆDDERSYET ANSIGTSBEHANDLING

Der kan være mange årsager til, at du har brug for en ansigtsbehandling. Jeg behandler mange forskellige kunder, og det kan eksempelvis være hudtyper som:

 • Fedtet hud
 • Tør hud
 • Sensitiv hud
 • Uren hud
 • Normal hud
 • Moden hud
 • Kombineret hud.
 • Akne
 • Hormon

Kendetegnet for de forskellige hudtyper er, at de kræver særlige produkter og behandlinger for at afhjælpe og behandle netop den hudtype. Så er vi sikre på, at du opnår det ønskede resultat og får en sund velplejet hud i ansigtet.

PAS GODT PÅ DIN HUD MED EN ANSIGTSBEHANDLING

Der er flere grunde til at passe særligt godt på din hud i ansigtet og give den ekstra pleje. Det kan være de skiftende årstider med sol eller kulde, indeklimaer kan udtørre din hud. Stres, mad, hormoner, alder, køn og livsstil er alle faktorer, der også spiller ind i forhold til, hvordan din hud ser ud.

Jeg kan skifte imellem de forskellige produkter, når din hud har et specielt problem, jeg skal tage hånd om. Derfor er en ansigtsbehandling en effektiv måde til at give din hud vitalitet og dybdegående pleje.

UNDGÅ SKADER MED EN FOREBYGGENDE ANSIGTSBEHANDLING

En ansigtsbehandling kan også fungere som en forebyggende indsats, der holder din hud sund og velplejet. Ved brug af de rette hudplejeprodukter, kan du holde din hud vedlige og forebygge i stedet for at helbrede.

Book online eller på telefon for en tid

Hvis du har behov for en snak, inden du booker en tid, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til mig. Eller du kan booke en tid online til en afslappende og professionel ansigtsbehandling.

Book online allerede nu

Telefon : +45 2288 0883 
Mail:  info@waw-beauty.com


WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com