• Ansigtsbehandlinger

ansigtsbehandlinger

Vi tilpasser ansigtsbehandlingerne efter din huds udfordringer, det giver os en frihed til at bruge præcis de produkter din hud har brug for. En ansigtsbehandling hjælper med, at opretholde huden sund og i balance, og det er en dejlig måde at koble af fra en stressede hverdag. Det er en god investering at passe på huden, da den bliver udsat for meget i løbet af dagen og gennem livet. En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge.) er værdifuld for din hud.

WAW BEAUTY ALM. ANSIGTSBEHANDLING

En time selvforkælelse, hvor der er fokus på manglende glød, fugt eller anti-age. Afrensning af ansigt, peeling (damp), dybderens (hvis nødvendigt), massage af ansigt og plejende maske. Afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.   

Tillægsbehandling af rygmassage 300 kr 

795,- / 60 min

WAW BEAUTY LUX. ANSIGTSBEHANDLING

Har du brug for ren selvforkælelse, så er denne behandling det rette valg for dig. Dobbelt afrensning af ansigt og hals, peeling, (damp), dybderens (hvis nødvendig), massage af ansigt, nakke, skuldre og arme. Hovedbundsmassage, maske, halsmaske og øjenmaske. afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

Tillægsbehandling af rygmassage 300 kr 

1175,- / 90 min

nuori fresh glow ansigtsbehandling

Forfriskende ansigtsbehandling med Nuoris 100% naturlige produkter. En behandling der retter sig mod trist og træt hud med fine linjer og en uensartet hudtone. Resultatet er en genopbyggende, forfriskende og sund hud med smuk glød.

750,- / 60 min

nuori firming & lifting ansigtsbehandling

Nuori firming & lifting ansigtsbehandling er specifikt udviklet til at behandle hudens aldringstegn. Analyse af huden, som giver mulighed for at anbefale et målrettet behandlingsforløb i forhold til din huds specifikke behov. Resultat er en fastere og strålende hud, som er fugtet i dybden.

860,- / 75 min

FIRE & ICE ANSIGTSBEHANDLING

Fire & Ice ansigtsbehandling er lavet til hurtigt og sikkert at polere og forny hudens overflade, udglatte, blødgør og fremskynde cellefornyelsen samt reducere porer, fine linjer og rynker. Denne behandling efterlader huden rensende og med en fantastisk glød.

Denne behandling er også fantastisk til effektivt at behandle akne og urenheder (i alle aldre)

Dobbelt rensning, hudanalyse, frugtsyre, fugtmaske og afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

kur forløb på 3 gange hver 14 dag/ 1575,-

620,- / 30 min

FIRE & ICE LUX ANSIGTSBEHANDLING

Fire & Ice ansigtsbehandling er lavet til hurtigt og sikkert at polere og forny hudens overflade, udglatte, blødgør og fremskyde cellefornyelesen samt reducere porer, fine linjer og rynker. Huden bliver dybderenset (hvis nødvendigt) og man får ligeledes en dejlige massage af nakke og skulder. Denne behandling efterlader huden rensede og med en fantastisk glød og velvære til hele kroppen.

Dobbelt rensning, hudanalyse, frugtsyre, dybderens, maske, massage og afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

Kur forløb på 3 gange hver 14 dag/ 2750,-

1100,- / 60 min

WAW BEAUTY TEENAGE ANSIGTSBEHANDLING

Ansigtsbehandling er målrettet til teenagere op til 19 år. Afrensnig, hudanalyse, rens, damp, dybderens, maske og afsluttes med plejeprodukter tilpasset din hud.

 590,-/50 min

Tillægsbehandlinger til ansigtsbehandlinger

Du kan med fordel supplere dine ansigtsbehandlinger med farve og retning af vipper og bryn.

Du booker den ekstra tid i online bookningen, når du booker din ansigtsbehandling.

Farve og retning af vipper og bryn:

 • Farvning og retning af vipper og bryn :
  325 kr.
 • Farvning og retning af bryn:
  215 kr.
 • Farvning af vipper eller bryn:
  175 kr.
 • Retning af bryn:
  175 kr.
 • Dybderens:
  215 kr.
 • Rygmassage:
  325 kr.

Tillægsbehandlinger kan kun bookes i forbindelse med ansigtsbehandlinger

Special ansigtsMaske

Trænger din hud til et ekstra boost, har du mulighed for at tilkøbe en specialmaske til den ansigtsbehandling, som du har valgt.

Vi har flere forskellige ansigtsmasker og kan derfor rådgive dig om, hvilken maske, der giver dig det resultat, som vil være optimalt for din behandling og hud.

 • Speciel Ansigtsmaske:
  200 kr.

WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com