• PEDICURE

    En blødgørende pedicure er en fantastisk luksus, som bringer velvære til hele kroppen. En pedicure virker afstressende og blødgørende og giver smukke og vel plejet fødder.

Forkæl din fødder og dig selv med en PEDICURE

En blødgørende pedicure er en dejlig behandling, som bringer velvære til hele kroppen. Jeg sørger for, at du får velplejede fødder og en dejlig luksus oplevelse hos WAW-Beauty på Frederiksberg.

Pedicuren og den fodmassagen er fuldt på højde med massage og de andre kropsbehandlinger, jeg udfører hos WAW-Beauty. Det er vigtigt for mig, at alle behandlinger udføres med omsorg og professionalisme.

Luksus pedicure

Luksus pedicure, blødgørende fodbad, scrub, fjernelse af hård hud (kosmetisk), neglebånd, formning og polering af negle, klar lak og massage af fødder og underben.

60 min / 595,-

Tillæg shellac 175,-
Fjernelse af shellac 110,-

Forkæl dig selv og dine fødder med en pedicure på Frederiksberg

Pakker du ofte dine fødder væk? Og trænger de til lidt ekstra opmærksomhed? En pedicure kan være det, der giver dig selvtilliden til at vise dine fødder frem. Når du får en pedicure hos Waw-Beauty på Frederiksberg, får du en gennemgående behandling, hvor både fødder og tånegle får ekstra pleje.

Book en tid til pedicure på Frederiksberg her.

Dine fødder er altid i gang – husk at passe på dem

Der er mange gode grunde til at prioritere en pedicure i ny og næ. Først og fremmest er vores fødder altid i gang. Det kan både være fordi, vi står meget eller går meget. Derudover er mange ofte på farten.

Det kan ses på dine fødder – og mærkes. Efter en lang dag på fødderne er det sikkert tydeligt at mærke, når du endelig kommer hjem. Vil du give dine fødder et afbræk, er en pedicure en fremragende måde at give dem lidt ekstra pleje på.

Giv dine fødder ekstra pleje med en pedicure på Frederiksberg

Når du får en pedicure hos Waw-Beauty på Frederiksberg, er du i trygge hænder. Jeg sørger derfor for, at der bliver taget godt hånd om dine fødder, således du kan læne dig tilbage og slappe af.

Under en behandling får du et blødgørende fodbad, hvor du kan slappe af og komme helt ned i gear. Derudover bliver du behandlet med en lækker scrub, der sørger for at fjerne de døde hudceller fra fødderne.

Du vil dernæst få fjernet hård hud, der rent kosmetisk driller dig på dine fødder. Det vil typisk være under hælen.

Derudover får dine negle også en behandling, der gør, at de fremstår smukke og naturlige. Dette indebærer, at dine neglebånd bliver plejet. Derudover bliver dine negle formet og poleret for at give dem et pænt og naturligt udseende. Dine negle får en afsluttende klar lak for at give dem et fint, men naturligt, shine.

Dertil får du en afslappende massage af fødder og underben for at give dig en velværende oplevelse og en velfortjent pause. Du får derfor en omfangsrig pedicure på Frederiksberg, når du besøger Waw-Beauty.

Smukke fødder, der er klar til sandaler og åbne sko

Du kender måske til situationen, hvor du ikke lige hopper i de fine sandaler eller andre åbne sko, fordi du er ked af, hvordan dine negle og fødder ser ud? Med en pedicure er det ikke noget, du skal frygte. Du får nemlig flotte fødder, der emmer af overskud og pleje.

Skal du for eksempel i et par sko med en åben tå, vil dine negle stå helt skarpt, når du har fået en pedicure hos Waw-Beauty på Frederiksberg. De vil nemlig have fået en masser pleje og en afsluttende klar lak for at sætte prikken over i’et.

Er du ude efter et resultat på dine negle, der holder i længere tid, er det værd at overveje at opgradere til en behandling med shellac. Her får du nemlig en stærk neglelak, der typisk kan holde i mere end 14 dage. Derudover får du også mulighed for at give dine negle et farvestrejf, hvis du foretrækker det.

Uanset om du vælger den klare lak eller shellac, får du dog smukke negle, der er klar til at blive vist frem i dine smukkeste, åbne sko.

Kom helt ned i gear med en pedicure på Frederiksberg

En pedicure er meget mere end pleje af dine fødder. Du får nemlig også en oplagt mulighed for at læne dig tilbage og lade roen falde på. Mange ser det som en måde at kunne forkæle sig selv på, da en pedicure netop også giver noget afslapning.

Har du en travl og hektisk hverdag, kan en pedicure hos Waw-Beauty på Frederiksberg derfor være det oplagte afbræk. Du kan slappe af i hyggelige rammer, hvor der er fokus på pleje af dig, uden du skal foretage dig noget. Du skal bare finde roen og nyde, at det er dig, der er i fokus og bliver forkælet.

Vil du give dine fødder lidt ekstra opmærksomhed?

Med en pedicure hos Waw-Beauty på Frederiksberg giver du dine fødder den pleje, de har brug for.  Ved hjælp af lækre produkter og et godt håndelag får dine fødder og negle en dybdegående behandling. Du kan derfor nyde oplevelsen og glæde dig over, at du kan gå fra klinikken med skønne og velplejede fødder og negle.

Vil du give dine fødder ekstra pleje med en pedicure hos Waw-Beauty på Frederiksberg? Bestil en tid online allerede nu.


WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com