Zarko parfumen hos WAW Beauty

ZarkoPerfume en helt unik dansk parfume

Zarko Ahlmann Pavlov er en kær ven af mig og min familie, vi har fulgt med i hans og Lenes fantastiske, inspirerende parfume eventyr helt fra starten.

Zarko er danmarks eneste Parfumeur og ingen kan lave parfumer som Zarko,  det er en helt speciel følelse for mig, at sælge disse fantastiske molekylære parfumer både i Klinikken WAW Beauty og på vores webshop.

Zarkos drømme gik i opfyldelse

Zarko er dansk parfumeur og han har en helt særlige passion for sammensmeltning af molekyler. Han drømte om at skabe dufte, der omfavner og fanger det helt specielle klima, livsstilen og æstetikken, vi er så kendte for i Skandinavien.

I 2008 tog han springet, realiserede sine drømme og begyndte at studere kunsten at skabe dufte og eventyret ZarkoPerfums begyndte.

Molekyleparfumer dufter forskelligt fra person til person

Hvad er det, som gør Zarkoperfume så speciel? Det er molekyleparfumer, de er helt unikke, fordi parfumens duft først udvikler sig helt, når den kommer på din hud. Det er din naturlige kropsduft som i kombination med molekylerne fra din Zarkoparfume, som udvikler en helt unik og personlig duft.

Zarkos Molekyleparfumer afspejler Skandinaviens møde med den klassiske franske parfume og den nordiske molekylærvidenskab.  En helt unik Molekylær Parfume skabt i Danmark.

ZarkoPerfume et oplevelsesunivers – prøv dem

Hver Zarko Parfume tilpasser sig din krops egen duft og kropstemperatur. Derfor kan parfumerne opleves helt forskelligt fra person til person.

Det er et helt unik oplevelsesunivers af dufte Zarko har skabt.

Der er mange forskellige parfumer at vælge imellem, jeg har selv flere af parfumerne derhjemme og skifter imellem dem alt efter mit humør, vejret eller anledningen. 

Der vil helt sikkert også være flere af ZarkosPerfumes, som vil være en dejlig oplevelse for dig.

Zarko anbefaler

Zarko anbefaler, at du prøver hver duft en hel dag, nogle gange ved man selvfølgelig bare, at man har fundet den rette duft, andre gange udvikler den sig og derfor bør den opleves på kroppen, før du køber den.

Jeg har alle testerne i klinikken og du er meget velkommen til at komme forbi og finde den rigtige duft til dig.

ZarkoPerfums er skabt både til mænd og kvinder

Zarko Parfumer kan bruges både af kvinder og mænd, nogle er meget feminine og andre mere kryderede og maskuline.

Fælles for dem alle er, at de er skabt med tanke på den skandinaviske temperament og ånd.

Alle Zarkos parfumer er håndlavede i Danmark på hans eget laboratorium og de er 100% fri for parabener.

Molecule 234.38

Et af Zarkos mesterværker er hans Molecule 234.38, fordi den er komponeret på vægten af molekyler og hvordan de påvirker hinanden, hvilket miljø man befinder sig i samt kulde kontra varme.

Den udvikler sig, da den på grund af molekylerne hele tiden trækker sig sammen og dette giver duften en ekstra lang levetid.

The Laywer

Parfumen The Laywer er skabt med inspiration af og tilegnet min mand Steen. Den er derfor helt specielt både for Steen og jeg at bruge.

The Laywer. Den har en helt uimodståelig og krydret duft.

Zarkos ønske

Det er hans dybeste ønske og han håber oprigtigt på, at du vil finde hans kompositioner i de forskellige parfumer en ægte fornøjelse for dine sanser.

Har du spørgsmål til ZarkoPerfumes?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at prøve Zarko Parfumerne, inden du køber dem, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til mig.

 Telefon : +45 2288 0883 
Mail:  info@waw-beauty.com

Du er selvfølgelig også altid velkommen i klinikken på Frederiksberg.


WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com