Skip to main content

Uteki – Ny Japansk Hudplejeserie

UTEKI – den korteste vej til perfekt hud

UTEKI er for dem som mener, at en ny hudplejeserie er en kombination af traditioner og ny teknologi. De har designet et minimalistisk og multifunktionelt hudplejesystem, der imødekommer behovene i den moderne storbys livsstil.

 

UTEKI – EN NY Japansk HUDPLEJESERIE

Vi har skabt et simpelt og effektivt hudplejeritual bestående af kun 5 produkter – den korteste vej til din perfekte hud.

Følg det trin for trin og få en sund, glat og strålende hudtone.

UTEKI står for simple, enkle og effektive hudrutiner.

UTEKIs sjæl og grundlag er rent japansk med grobund i den japanske kultur. Det er en symbiose af det traditionelle Japan med dets kærlighed til ritualer og natur, og det moderne bymæssige Japan og ambitionerne om højteknologi, enkelhed, klarhed og minimalisme

Hudpleje med højteknologisk effektivitet

Det er Japansk højteknologisk effektivitet, men de har reduceret produkterne, så du kan nøjes med et minimalistisk grundlæggende hudplejeritual.

Med UTEKI får du muligheden for nemt at passe dine hudplejeritualer, uanset om du er hjemme
eller på farten.

HVEM VI ER

Folkene bag UTEKI har gennem flere år været med til at skabe produkter til det professionelle hudplejemarked, de har således oparbejdet en stor erfaring indenfor hudpleje.

De besluttede at skabe en enkel, men effektiv hudplejeløsning til deres ”soulmates” rundt omkring i verden og grundlagde UTEKI.  

Det er vi meget glade for, nu har vi nemlig muligheden for at føre endnu et fantastisk Japansk hudplejeprodukt i WAW Beauty.