Skip to main content

SOLEIL TOUJOURS – unik solbeskyttelse

Plejende og nærende solbeskyttelse

Soleil Toujours er et banebrydende solplejeprodukt, som beskytter mod solens skadelige stråler, samtidig med at den genopbygger og booster hudens sundhed og immunforsvar.

Soleil Toujours er stiftet af Valerie McMurray, hendes mission er at fremme den daglige brug af solpleje, fordi det er noget af det vigtigste i enhver hudplejerutine, det er den mest effektive måde at bevare huden sund og ungdommelig på.

 Hun har en fast overbevisning om, at vi kan få det hele i et solplejeprodukt – enestående solbeskyttelse, der plejer, nærer og genopbygger.

Solens skadelige stråler

Det anslås, at 80 procent af alle tidlige alderstegn skyldes solen. Der er ingen anti-aging hudplejeprodukter, der effektivt nok kan beskytte mod solens skadelige stråler.

Derfor er Soleil, et af de vigtigste hudplejeprodukter, du kan anvende, du får nemlig det hele:

  • Bredspektret UV-beskyttelse
  • Berigende antioxidanter
  • Anti-aging aktivstoffer

SOLEIL TOUJOURS – har 3 BESKYTTELSESNIVEAUER

UV-BESKYTTELSE

Den mineral-baserede solcreme skaber et virkningsfuldt skjold mod solen, som er den primære årsag til for tidlig ældning og hudsygdomme.

ANTI-AGING

Soleil indeholder avancerede aktive anti-ageing ingredienser, som reducerer fine linjer og rynker samt bidrager til at øge produktionen af ​​kollagen samt at udjævne eventutelle pigmentforskelle i huden.

ANTIOXIDANTER

Soleil indeholder et patenteret Eco-Sun Complex, som bygger på omhyggelig research af avancerede antioxidanter, der nærer og styrker hudens dybere lag. 

Soleil skaber harmoni imellem kroppen og solen

Det er en unik solbeskyttelse med dens avancerede sammensætning, der  kombinerer bredspektret, mineralsk UV-beskyttelse med de mest avancerede og genopbyggende antioxidant og anti-aging løsninger.

Det er en perfekte kombination mellem effektiv solpleje og optimal hudpleje, produkterne styrker hudens forsvar på flere forskellige niveauer.

Soleil Toujours beskytter, genopbygger og booster hudens sundhed og immunforsvar.

Vi tænker også på miljøet

Soleil Toujours tænker selvfølgelig også på miljøet. De  udskifter nu 95% af al nuværende plastemballage med bæredygtig BIO-PLAST.