SOLEIL TOUJOURS – unik solbeskyttelse

Plejende og nærende solbeskyttelse

Soleil Toujours er et banebrydende solplejeprodukt, som beskytter mod solens skadelige stråler, samtidig med at den genopbygger og booster hudens sundhed og immunforsvar.

Soleil Toujours er stiftet af Valerie McMurray, hendes mission er at fremme den daglige brug af solpleje, fordi det er noget af det vigtigste i enhver hudplejerutine, det er den mest effektive måde at bevare huden sund og ungdommelig på.

 Hun har en fast overbevisning om, at vi kan få det hele i et solplejeprodukt – enestående solbeskyttelse, der plejer, nærer og genopbygger.

Solens skadelige stråler

Det anslås, at 80 procent af alle tidlige alderstegn skyldes solen. Der er ingen anti-aging hudplejeprodukter, der effektivt nok kan beskytte mod solens skadelige stråler.

Derfor er Soleil, et af de vigtigste hudplejeprodukter, du kan anvende, du får nemlig det hele:

 • Bredspektret UV-beskyttelse
 • Berigende antioxidanter
 • Anti-aging aktivstoffer

Revolutionerende Solcreme

Valerie McMurray vil revolutionere måden, vi bruger og tænker solcreme på. Hun tilfører sine hudplejeprodukter moderne glamour og ekstraordinære ingredienser af høj kvalitet.

I Soleil produkterne anvender hun kun verdens fineste, mest sikre, naturlige, økologiske ingredienser, som underbygger en sund og eksklusiv livsstil.

SOLEIL TOUJOURS – har 3 BESKYTTELSESNIVEAUER

UV-BESKYTTELSE

Den mineral-baserede solcreme skaber et virkningsfuldt skjold mod solen, som er den primære årsag til for tidlig ældning og hudsygdomme.

ANTI-AGING

Soleil indeholder avancerede aktive anti-ageing ingredienser, som reducerer fine linjer og rynker samt bidrager til at øge produktionen af ​​kollagen samt at udjævne eventutelle pigmentforskelle i huden.

ANTIOXIDANTER

Soleil indeholder et patenteret Eco-Sun Complex, som bygger på omhyggelig research af avancerede antioxidanter, der nærer og styrker hudens dybere lag. 

Soleil skaber harmoni imellem kroppen og solen

Det er en unik solbeskyttelse med dens avancerede sammensætning, der  kombinerer bredspektret, mineralsk UV-beskyttelse med de mest avancerede og genopbyggende antioxidant og anti-aging løsninger.

Det er en perfekte kombination mellem effektiv solpleje og optimal hudpleje, produkterne styrker hudens forsvar på flere forskellige niveauer.

Soleil Toujours beskytter, genopbygger og booster hudens sundhed og immunforsvar.

hvad er forskellen på mineralsk og kemisk solbeskyttelse?

Solcreme kan overordnet inddeles i to grupper:

Mineralsk og Kemisk

mineralsk solcreme

Mineralsk solcreme bliver også kaldt fysisk solcreme, den er lavet af to typer af naturlige mineraler fra jorden zinkoxid og/eller titandioxid.

 

 • De Mineralske aktive stoffer sidder ovenpå huden, de trænger ikke ind i sund hud og reflekterer derfor UV-stråler – á la et spejl som tilbagekaster lys.

 

 • Så snart den mineralske creme fordeles på huden, arbejder den med det samme. Den har en længere effekt på huden, fordi den ikke nedbrydes gennem solens eksponering. Det gør de mineralske solplejeprodukter mere stabile end de kemiske.

 

 • Traditionelt set er fysiske/mineralske solcremer forbundet med en tyk og hvid konsistens. Den moderne teknologi har forbedret teksturen og finishen på solcremerne. Det gør de nye cremer nemmere at påføre og giver dermed en mere effektiv beskyttelse.

 

 • Hvis man har sensitiv hud er mineralsk solcreme det rigtige valg, fordi den fungerer som en barriere mellem UV-strålerne og huden.

 

 • Mineralsk solcreme gør ikke skade på koralrev

 

kemisk solcreme

Den Kemisk solbeskyttelse, hvor alle indholdsstofferne fremstilles i et laboratorium, er den mest almindelige.

 

 • De Kemiske aktivstoffer trænger ind i huden og arbejder ved at absorbere og/eller sprede UV strålerne.

 

 • Den kemiske solcreme skal bruge omkring 20 minutter for at trænge helt ind i huden og virke.

 

 • Nogle kemiske aktivstoffer brydes ned når de udsættes for sollys og skal derfor stabiliseres med andre former for solbeskyttelsesmidler.

 

 • Hvis du bruger kemisk solcreme i store mængder, kan den optages i blodbanerne og spores i blod, urin og modermælk.

 

 • Den kan forårsage pigmentering og farvning, da de kemiske aktivstoffer trænger ind i huden og tillader UV-stråler at komme i kontakt med huden.

 

 • Oxybenzone kan forårsage virus på koralrev, der truer op til 10% af verdens koralrev

guldet i Soleil Toujours

EcoSun Complex®

EcoSun Complex® er en patenteret blanding af fire potente antioxidanter, der fungerer som en naturlig SPF booster, reducerer UV-skader, bibeholder hudens fasthed og gør den glattere og reducerer synlige rynker.

Det blandes med ”Soleil Toujours hemmelige våben” som findes i alle deres produkter. Blandingen beskytter huden mod de ødelæggende effekter fra frie radikaler, som potentielt kan beskadige hudens DNA, skabe ubalance i kollagen- og elastinproduktionen, som sikrer en elastisk og stram hud.

RØD ALGE

Denne naturlige kilde til super-antioxidantet astaxanthin. Den beskytter huden mod miljøskader samtidig med, at den holder på fugten i huden.

 

VITAMIN C ESTER

Denne olieopløselige form af C-vitamin absorberes let i huden, den giver en kraftig antioxidantbeskyttelse og fremmer en mere jævn hudtone.

 

E-VITAMIN

Er afgørende for beskyttelse af hudcellerne mod ultraviolet lys, forurening og andre elementer, der producerer celleskadelige frie radikaler.

Vitaminet regulerer også vitamin A i kroppen, hvilket også er vigtigt for en sund og frisk hud.

 

BISABOLOL

Endnu et af naturens vidundere. Det er et kraftigt ekstrakt fra kamille, der har en beroligende og fugtbevarende effekt på huden.

Nedenfor kan du læse om de vigtigste Anti-Aging ingredienser SOLEIL benytter.

Vi tænker også på  kloden og  miljøet

Soleil Toujours tænker selvfølgelig også på miljøet, de  udskifter nu 95% af al nuværende plastemballage med bæredygtig sukker BIO-PLAST.

ANTI-AGING og SOLEIL TOUJOURS

Nedenfor bringer vi en liste over de vigtigste anti-aging ingredienser der findes i SOLEIL TOUJOURS.

Arganolie

Rig på A- og E-vitamin, antioxidanter, omega-6 fedtsyrer og linolsyre. Når olien kommes på huden, dulmes inflammation og huden fugtes i dybden.

C-Vitamin Ester

Denne olieopløselige og entydigt stabile form af C-vitamin absorberes let i huden og leverer kraftig antioxidantbeskyttelse og fremmer en mere jævn hudtone.

Chromabright®

Hydroquinonfrit molekyle, der regulerer hudpigmenteringsprocessen ved at hæmme tyrosinase, et nøgleenzym, som katalyserer de to første reaktioner ved melaninsyntese. Giver bedre depigmenterende virkninger end MAP, kojisyre og Arbutin og ligner hydroquinon.

Dermaxyl

En af de mest potente anti-aging ingredienser der findes. Dette peptid bekæmper fine linjer og rynker ved at stimulere kollagenproduktionen og fremme glat og fast hud.

Sodium Hyaluronate

Giver dybdevirkende fugt.

 

Ekstrakt af Blade fra Rosmarin

Rig på antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og har anti-inflammatoriske, antimikrobielle og tonende egenskaber.

Ekstrakt fra Grøn Te

Neutraliserer frie radikaler og har vist sig effektivt til beskyttelse mod UV-forårsagede angreb på immunforsvaret og kræftfremkaldende hudskader.

Granatæbleolie

En rig kilde til punicinsyre, der er en stærk antioxidant med anti-inflammatoriske egenskaber.

Gurkemejeekstrakt

Hjælper med at bremse misfarvning af huden ved at hæmme tyrosinase, et enzym der katalyserer produktionen af melanin. Hjælper også med at dæmpe synligheden af alderspletter.

Hybenkerneolie

Frø fra hybenbuske overvejende dyrket i Chile. Er fuld af vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer, der korrigerer for mørke pletter og fugter tør og kløende hud. Dæmper synligheden af ar og fine linjer.

 

Hydroliserede Sojafibre (Pro-Coll-One+®)

Indeholder en stærkt oprenset fraktion af HRGPs glycopeptider udvundet fra soja. Fremmer glat hud og reducerer rynkedybden.

Vindruekerneolie

Indeholder proanthocyanidiner, som hjælper med at lysne UV-fremkaldte pigmentforandringer.

Peptider

Disse aminosyrekæder, som forekommer naturligt i kroppen, leder celler til at udføre visse funktioner, såsom forøgelse af kollagenproduktion eller lysning af hudtone.

E-Vitamin

Afgørende for beskyttelse af hudcellerne mod ultraviolet lys, forurening og andre elementer, der producerer celle-skadelige frie radikaler. Vitaminet har også evnen til at regulere A-vitamin i kroppen, hvilket også er vigtigt for sund hud.

Superoxiddismutase

Denne arbejdshest er en unik og effektiv antioxidant, der booster hudens egen, naturlige kamp mod frie radikaler.

SymHelios®

Prisvindende anti-aging aktiv, der neutraliserer toksiner, før de kan angribe sunde hudceller og virker som et avanceret cellulært skjold, samtidig med at UVB-forårsagede rynker og betændelse reduceres.

Ubiquinon (CoQ10)

Hjælper cellerne med at genopbygge kollagen og elastin, og hjælper med at dæmpe synligheden af fine linjer og rynker.

Oligopeptide 68

En sammensætning af tolv aminosyrer, der hjælper med at inhibere en af ​​de vigtigste regulatorer af melanogene enzymer, TRP-1, TRP-2 og tyrosinase. Fremmer den naturlige hudtone.

Æble Stamceller

Oprindeligt høstet fra sjældne Uttwiler Spätlauber-æbletræ i Schweiz. Stamcellerne stimulerer produktionen af ​​menneskelige stamceller, beskytter cellerne mod stress og mindsker rynker. Æble stamceller indeholder metabolitter, der sikrer lang levetid (træet er kendt for, at dets frugt holder sig godt over lange perioder).

 

Har du spørgsmål til Soleil Toujours?

Hvis du har spørgsmål til produkterne, inden du køber dem i WAW Beauty webshop, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til mig.

 Telefon : +45 2288 0883 
Mail:  info@waw-beauty.com

Du er selvfølgelig også altid velkommen i klinikken på Frederiksberg.


WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com