Skip to main content

Paia Copenhagen – smukke økologiske lys

Lys i mundblæst glas

Paia et dansk designmærke. der blev grundlagt i 2017. De søger inspiration i hele verden og kombinerer den med den nordisk lykkefølelse. De har skabt økologiske lys i mundblæste genanvendelige glas i smukke farver.

For Paia Copenhagen er et lys ikke bare et lys, for dem handler det om, at skabe et bedre alternativ. Det er lykkedes, det vil du se, når du tænder lyset.

Paia Copenhagen ønsker, at du finder ro og dit sind fyldes med gode følelser og lykke, når du ser lyset brænde.

 

Stearinlys – 100% økologiske

Paia Copenhagen kollektion er en serie af duftende og ikke-duftende stearinlys i glas. De har designet lysene med blik for skønhed.

Lysene er lavet af økologiske sojabønner, som er en biologisk nedbrydelig og vedvarende ressource, økologisk bomuldsvæge, æteriske olier og naturlige farvestoffer.

Lyset er næsten 100% sodfri, hvis du sørger for, at det brænder korrekt.

Det kan du læse om nedenfor i vores Paia Lys Guide.

Berolig dit sind

Du kan forkæle dig og dine kære med en dejlig og mild duftkombination eller lys uden duft.

Tænd lyset, nyd dets bløde flimren og blide glød, som lindrer og beroliger sindet og giver en følelse af varme og velvære.

Vælg imellem smukke farver

Når du først har prøvet at have et Paia Copenhagen Lys derhjemme, bliver det sværeste at vælge imellem de fantastiske farver eller dufte, hvis du ønsker et duftlys.

Paia Lys Guide:

Paia Copenhagen har lavet en guide til deres lys, så du kan opnå den bedste duft og holdbarhed af dit dejlige duftlys uanset, hvilket ét af lysene, du tænder.

Første gang lyset tændes:

Når du tænder lyset første gang, skal lyset brænde, indtil det har et komplet smeltebassin fra kant til kant, det vil sige, at lyset skal være flydende i hele overfladen, inden du slukker det.

Det skal du gøre, fordi et komplet smeltebassin holder dit lys fra tunneler og frigiver det bedste duftkast, når du tænder dit Paia Copenhagenlys.

Vægen:

Vi anbefaler, at du trimmer vægen til 0,5 centimeter, hver gang inden lyset tændes.

Holder du vægen trimmet, forlænger du stearinlysets levetid og minimerer sod.