• ELEMENTAL HERBOLOGY HUDPLEJE SERIE – Etik og innovation går hånd i hånd

     

     

     

ELEMENTAL HERBOLOGY HUDPLEJE SERIE – ETIK OG INNOVATION GÅR HÅND I HÅND

Hudplejeserien ELEMENTAL HERBOLOGY

Elemental Herbology er en kombination af den mest innovative teknologi, etik samt naturlige og botaniske ingredienser, som plejer din hud indefra og ud og samtidig tilfører den ultimativ næring.

Det er unikke produkter, som bekæmper de skadelige påvirkninger fra livsstil samt miljø og giver dig langvarige og effektive resultater.

De har fokus på høj kvalitet, etik samt din og klodens trivsel.

INGREDIENSERNE I ELEMENTAL HERBOLOGY

Ingredienserne i Elemental Herbology er nøje sammensatte og udvalgte, den helt rigtige kombination af urter, blomster, mineraler og patenterede aktive stoffer. Alle er høstet og produceret af de mest velrenommerede leverandører rundt om i verden.

Elemental Herbology – et mærke der tror på etisk og bæredygtig hudpleje. 

 

ANSIGTSBEHANDLING MED ELEMENTAL HERBOLOGY

Jeg kan skræddersy den helt rigtige ansigtsbehandling, hvor jeg bruger produkterne fra hudplejeserien Elemental Herbology til din behandling.

 

Du kan bestille tid til en ansigtsbehandling her

ELEMENTAL HERBOLOGY – ET EFFEKTIVT OG NATURLIGT ANSIGTSPRODUKT SKABT I CALIFORNIEN

Californien har en meget streng sundheds- og velfærdspolitik. Elemental Herbology har valgt, at alle deres ansigtsprodukter skal være produceret i overensstemmelse med disse regler. De tilføjer ikke ingredienser, som kan være sundhedsskadelige.

Deres ansigtsprodukter er derfor helt fri for kunstige farver, SLS (natriumlaurylsulfat), parabener og mineralolier, og de undgår aktivt at bruge palmeolie i deres produkter.

Du kan købe Elemental Herbology i vores webshop

Hér er et udsnit af ELEMENTAL HERBOLOGY  hudplejeprodukter, du kan se og købe hele udvalget i WAW Beauty webshop.

Loading component ...
Loading component ...
Loading component ...

De 5 elementer i kinesisk medicin og Elemental

Elemental Herbology er naturlig hud- og kropspleje, som er baseret på de 5 elementers teori fra den traditionelle kinesiske medicin. De 5 elementer er træ, ild, jord, metal og vand. Den gamle kinesiske filosofi handler om, at alt i livet er sammensat af og bliver påvirket af de 5 elementer.

Elementerne påvirker os 

De påvirker, hvem vi er, hvad vi føler, og de kan blive påvirket af mange forskellige faktorer som vores livsstil, kost, stressniveauer, rutine og årstider. Alt i livet skal arbejde i harmoni, for at den perfekte ligevægt kan opnås.

Ligesom din kost og dit tøj skifter med de forskellige årstider, kan dit dominerende element også ændre sig hele året rundt. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvilket element der passer bedst til din huds behov og din indre balance. Det kan både være i form af den rigtige hudpleje og kropspleje.

De 5 elementer

Vandelementet

Elemental Herbology Moisture Replenish Hudplejeserie

Vandelementet styrer vinteren, en tid til hvile og reparation. Vandenergi er mest aktiv om natten. Hvis du overvejende er en vandperson, er du intuitiv og empatisk, men kan til tider  bekymre dig.

Vand flugter med vores Moisture Replenish hudplejeserie – perfekt til tør, dehydreret og følsom hud. Med naturlige aktive stoffer som hyaluronsyre, rosenamask og kamille hjælper produkterne med at berolige, genoprette og fugte huden i dybden.

Vores Water Soothe Bath & Body Oil er perfekt til tidspunkter, hvor du har brug for at slappe af og få en god nats søvn.

Metalelementet

Elemental Herbology Age Support Hudplejeserie

Metalelementet styrer efteråret, en tid hvor du skal øge reserverne. Metalenergi er mest aktiv om aftenen. Hvis du overvejende er en metalperson, er du en af ​​livets planlæggere – organiseret og fokuseret.

Metal er i overensstemmelse med vores Age Support hudplejeserie. Med naturligt genoprettende og højtydende aktive stoffer som peptider, AHA og blågrønne alger hjælper sortimentet med at reducere fine linjer og rynker, øge elasticiteten og forlænge hudens vitalitet.

Vores Metal Detox bad & kropsolie er perfekt til de tidspunkter, hvor du har brug for at blive genopfrisket og afklare sindet.

Jordelementet

Elemental Herbology Radiance & Vitality Hudplejeserie

Jordelementet styrer sensommeren, en tid til færdiggørelse og harmoni. Jordens energi er mest aktiv om eftermiddagen. Hvis du overvejende er en jordperson, hjælper og tager du dig af andre.

Jorden tilpasser sig vores Radiance & Vitality hudplejeserie, der bruger naturlige aktive stoffer som kombucha, C-vitamin og AHA for at beskytte huden mod miljøskader, hjælpe med at udjævne hudtonen og genoprette vitaliteten.

Vores Earth Harmony Bath & Body Oil er perfekt til de tidspunkter, hvor du har brug for at berolige sindet og genoprette din indre balance.

Ildelementet

Elemental Herbology Oil Control Hudplejeserie

Ildelementet styrer sommeren, en tid for høj aktivitet og energi. Energien er mest aktiv ved middagstid. Hvis du overvejende er en ildperson, er du aktiv, energisk og ambitiøs, men kan føle dig udbrændt og være påvirket af dit høje aktivitetsniveau.

Ild tilpasser sig vores Oil Control hudplejeserie, som er lavet til fedtet og overbelastet hud. Oil Control-serien bruger antibakterielle, antiinflammatoriske botaniske stoffer som teatree, grøn te og græskar for at berolige huden, afbalancere olieproduktionen og gendanne hudens balance og glød.

Vores Fire Zest Bath & Body Oil er perfekt til de tidspunkter, hvor du har brug for et øjeblikkeligt løft eller en følelse af velvære og lykke.

Træelementet

Elemental Herbology Balance Hudplejeserie

Træelementet styrer foråret, en tid hvor vi vågner, og hele naturen begynder at spire på ny. Træenergi er mest aktiv om morgenen. Hvis du overvejende er en træperson, er du en af ​​livets fantastiske hjælpere, du er altid på farten og står gerne til andres tjeneste.

Træ flugter med vores Balance-hudplejeserie, der er designet til den normale kombinationshud. Med naturlige aktive stoffer som kakadue blomme, magnesium og AHA hjælper den med at regulere og genoprette hudens fugtighed.

Vores Wood Rejuvenation Bath & Body Oil er perfekt til de tidspunkter, hvor du har brug for et boost og til at genoplade din krop.

 

Find det rette Element

Elemental Herbology Hudplejeserier til de forskelllige elementer

Jeg håber, du kan finde det rette element og omfavne den elementære livsstil, som denne teori er baseret på. Husk at livet skifter og det gør din huds behov også, og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge mig til råds omkring din hudpleje.

Skriv en sms, ring eller send en mail til mig

Telefon : +45 2288 0883

Mail: info@waw-beauty.com 

Vores forpligtelse overfor balancen på jorden og i miljøet

Elemental Herbology tror på etisk og ansvarlig skønhed, de tager ansvar, og gør alt for give noget tilbage til samfundet. De respekterer miljøet og alt, hvad der lever i det. Nedenfor kan du læse noget om de positive tiltag, de tager for at opretholde balancen på jorden og i miljøet.

ETISKE RESSOURCER – HVORDAN SIKRER VI DET?

De har forpligtet sig til kun at anvende ressourcer, som er produceret på en etisk og ansvarlig måde overfor alt, som lever på jorden. De henter alle deres ingredienser fra velrenommerede leverandører og kan spore oprindelsen til de ingredienser, de benytter i deres produkter. De udviser en høj etisk moral i hele deres forsyningskæde.

Hvor det er muligt, køber de ingredienserne til deres produkter lokalt. Fra Cornishler til engelsk kamille og honning fra vilde blomster. De er altid på udkig efter nye leverandører og produkter for at reducere flytrafikken og støtte lokale leverandører.

OVER HALVFEMS PROCENT AF DERES PLAST- OG PAPIREMBALLAGE KAN GENBRUGES

  • De har forpligtet sig til at reducere spild i alle aspekter af deres forretning.
  • De har minimeret deres emballage ved at fjerne brugen af ​​papindsatser, unødvendigt store kasser og store flasker.
  • De bruger ikke poseprøver, fordi de ikke kan genbruges. I stedet anvender de PET-plastrør, som er genanvendelige.
  • Deres ernæringsinfusionsmasker er lavet af træmasse og deres multisyre hudoverfladepuder er 100% biologisk nedbrydelige.

Har du spørgsmål til Elemental Herbology?

Hvis du har spørgsmål til produkterne, inden du køber dem i WAW Beauty webshop, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til mig.

 Telefon : +45 2288 0883 
Mail:  info@waw-beauty.com

Du er selvfølgelig også altid velkommen i klinikken på Frederiskberg.


WAW-BEAUTY • Pernille Holm-Larsen • H.C. Ørstedsvej 11 • 1879 Frederiksberg
M: +45 2288 0883info@waw-beauty.comwww.waw-beauty.com